Preparats per a la Copa Asobal

Preparats per a la Copa Asobal

Els blaugranes lluitaran aquest cap de setmana per aconseguir la 18a de la seva història i la 12a consecutiva

Aquest cap de setmana es disputa la Copa Asobal a Lleó i el Barça encetarà la competició davant del Rebi Balonmano Conca (dissabte 18, LaLigaEsportstv) en la primera semifinal. A l’altra es veuran les cares el Fraikin Granollers i l’Abanca Ademar Lleó. 

El rival dels blaugranes està fent una temporada excepcional situats a la tercera posició de la Lliga Plenitude Asobal. Els manxecs van perdre dijous el partit de Copa del Rei davant del Recoletas Atlético Valladolid per dos gols de diferència (27-25) i es pot considerar una sorpresa, atesa la temporada que estant fent tots dos equips. Tot i això, el Cuenca té clar que el matx pot suposar una oportunitat històrica per guanyar un títol i aniran a totes davant dels catalans. 

Duel favorable blaugrana aquesta temporada

Tots dos equips s’han vist les cares ja dues vegades a la Lliga aquest any. En el partit de la primera volta jugat a El Sargal els blaugranes van derrotar els locals per un clar 26-38 però no va ser fins als minuts finals quan els de Carlos Ortega van agafar l’avantatge final per endur-se els dos punts. Al partit de casa, però, el Barça va ser molt superior des del primer minut i la diferència va ser de quinze gols (41-26) i els visitants no van tenir cap oportunitat de posar les coses complicades al conjunt dirigit per Ortega. 

Carlos Ortega: “La Copa Asobal és un títol i volem guanyar tots els títols possibles”

“Anem amb la intenció de guanyar un títol més en un període una mica estrany. Només hem tingut tres dies per preparar-ho perquè els jugadors estaven amb les seves seleccions. Malgrat la seva derrota d’ahir, el Cuenca crec que és l’equip que en millor forma està de l’Asobal. Poden jugar-te en 6-0, en 5-1 amb molta agressivitat i tenen les coses clares en atac”. 

“Tenim molt de respecte pel nostre rival però volem estar a la final i si arribem a la final, revalidar el títol”. 

“La Copa Asobal és un títol i volem guanyar tots els títols possibles. Ara està situada en altres dates amb referència a l’any passat però nosaltres ens hem de preocupar del que ens toca”.

“De tots els problemes s’han de treure solucions. A l’handbol formatiu s’està treballant molt bé des de fa anys i s’estan traient jugadors bons jugadors i l’extrem esquerre és la posició on hi ha jugadors de més qualitat i els haurem de donar la possibilitat que estan capacitats per jugar amb el primer equip. El Martí ja ho està fent i l’Ian encara no havia entrenat amb nosaltres aquesta temporada però ja fa temps que l’estem seguint”.

Gonzalo Pérez de Vargas: “És un títol i tenim la intenció de guanyar-lo”

“A nivell nacional, saben que és una competició a partit únic, els equips fan un esforç i tenen més oportunitats de guanyar-nos. No volem confiar-nos i anirem cent per cent concentrats tot i les baixes. Portem molts jugadors amb molt minuts i molta càrrega però hem de fer un esforç ara mateix. És un títol i tenim la intenció de guanyar-lo”. 

“El fet d’estar amb el primer equip, de poder entrenar, de tenir la oportunitat de jugar i a més un títol és una oportunitat per a ells per demostrar que el que estan fent als seus equips pot tenir una duració més llarga al club. A més, és un somni fet realitat i esperem que aquesta experiència amb un títol sigui encara millor per a tots ells”. 

“Estem acostumats a jugar amb ells al seu camp, on sempre hi ha un ambient força hostil. Són un equip amb molta experiència amb molts jugadors internacionals i crec que tenen la millor plantilla Asobal després de nosaltres pel nivell dels seus jugadors i estan fent la millor temporada dels darrers anys”. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut