Hampus Wanne, baixa quatre setmanes

Hampus Wanne, baixa quatre setmanes

L’extrem suec es va lesionar durant l’entrenament d’ahir i el seu substitut serà el jugador del Barça Atlètic, Ian Barrufet

Hampus Wanne no viatjarà a Lleó per disputar la Copa Asobal del cap de setmana. El jugador suec va patir ahir durant l’entrenament unes molèsties i després de les proves mèdiques realitzades l’extrem esquerre té una ruptura fibril·lar del pectoral dret i el període de baixa esportiva serà de quatre setmanes. El seu lloc el cobrirà, Ian Barrufet, fill de l’exporter blaugrana David Barrufet qui va estar-se al primer equip blaugrana durant 22 temporades.

El seu lloc el cobrirà Ian Barrufet, qui juga al Barça Atlètic a les ordres de Ferran Porres. L’altre extrem esquerre de l’equip, serà un altre jugador que fins la lesió de l’Aitor Ariño militava a l’equip filial blaugrana com és el Martí Soler. D’aquesta manera, l’entrenador del Barça Carlos Ortega haurà de jugar amb dos joves de 18 i 19 anys a la posició d’extrem esquerre atès que tant Ariño com Wanne estan lesionats.

Fill d’una llegenda blaugrana

El fill del mític porter culer va començar a jugar a handbol a la escola de Teià, localitat on resideix amb la seva família, i després d’una única temporada va fitxar per l’Handbol Mataró on també va estar-se només un any. El següent pas del jugador va ser a l’Hanbdol Esplugues on després de dues campanyes va fer el salt a l’Infantil B del Barça, primer equip de la base blaugrana i des de la seva arribada al Club ha jugat sempre en la posició d’extrem. A més, Barrufet va combinar durant uns anys la pràctica de l’handbol amb el futbol, on jugava a la Barça Escola fent de porter però va decidir-se per l’esport on el seu pare va ser un referent blaugrana duran més de dues dècades.

Barrufet, és un fixe a la selecció espanyola en les diferents categories i el passat estiu es va proclamar campió d’Europa al derrotar a Suècia per 32-34 i emportar-se l’or. Amb ell, altres jugadors blaugranes van destacar com Jokin Aja, Òscar Grau, Ezequiel Conde, Pol Quiroga, Petar Cikusa i Djordje Cikusa, qui ja ha debutat amb el primer equip a les ordres d’Ortega aquesta temporada.

Es dona la casualitat que l’entrenament de dimecres era el primer que feia amb el primer equip després d’haver estat treballant durant set anys als equips de formació culer. La lesió de Wanne ha propiciat que aquest cap de setmana viatgi a Lleó per mirar d’assolir el primer títol amb el primer equip blaugrana, lluny encara dels 71 que el seu pare va aconseguir durant la seva etapa amb el Barça i rècord absolut a la secció blaugrana.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut