El Barça torna a la càrrega

El Barça torna a la càrrega

L’equip torna a entrenar-se després d’una setmana amb les respectives seleccions nacionals

Carlos Ortega ha començat a preparar avui la Copa Asobal que es jugarà a Lleó aquest cap de setmana. Els blaugranes obriran la competició dissabte a les 18 h davant del Rebi Balonmano Cuenca, una de les revelacions del campionat i que es troba classificat en tercera posició a la Lliga Plenitude Asobal. 

El tècnic dels catalans només va tenir tres jugadors la setmana passada (Gonzalo Pérez de Vargas, Thiagus Petrus i Luka Cindric), atès que la resta de jugadors blaugrana havien estat seleccionats per les seves seleccions nacionals. D’aquesta manera, França va convocar els quatre francesos culers (Dika Mem, Ludovic Fàbregas, Tim N’Guessan i Melvyn Richardson), Espanya va endur-se dos jugadors (Aleix Gómez i Pol Valera), Suècia (Hampus Wanne i Jonathan Carlsbogard), Eslovènia dos més (Blaz Janc i Domen Makuc) i Portugal i Dinamarca Luis Frade i Emil Nielsen respectivament. A banda, Artur Parera també ha estat convocat per la selecció Júnior espanyola. 

Primer proves mèdiques, després pilota

L’equip ha començat amb unes analítiques a primera hora del matí i tot seguit han començat la primera part de l’entrenament amb una prova d’esforç per tal de mesurar l’estat físic dels jugadors culers. La part física ha estat present i no ha estat fins a la part final del dia quan Ortega ha pogut tenir els seus jugadors per preparar per primera vegada les semifinals de la Copa Asobal. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut