El Barça jugarà un amistós amb el Toulouse

El Barça jugarà un amistós amb el Toulouse

Los blaugranas participarán el próximo 8 de junio en un encuentro amistoso en Francia

El Barça disputarà un partit amistós a Tolouse el proper 8 de juny que podria servir als homes de Carlos Ortega de preparació de la Final a Quatre de l'EHF Champions League en cas de classificació. Els blaugranes acabaran la Lliga Plenitude Asobal el cap de setmana del 3-4 de juny i aquest enfrontament permetria a l’equip no perdre la forma abans d’afrontar aquesta important cita. Si no, els culers s’estarien dues setmanes sense competir al màxim nivell i no arribarien en un bon moment de forma a Colònia.

El Toulouse participa a la Lliga francesa d’handbol i està classificat en cinquena posició tot just darrere del Montpeller, el PSG, el Nantes i el Chambéry. Els francesos són un equip que els darrers anys sempre lluiten en les posicions capdavanteres del campionat i serà una bona prova de cara a la Final a Quatre de la següent setmana. 

Toulouse, de gran record per a Pérez de Vargas

L’actual porter del Barça, Gonzalo Pérez de Vargas, va estar-se una temporada al conjunt francès (2013/14) després d’haver estat cedit anteriorment dos anys al BM Granollers. L'experiència acumulada a França va servir a Pérez de Vargas per assentar-se al primer equip culer i ser un referent a la porteria dels catalans.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut