Últim partit abans de l’aturada per seleccions

Últim partit abans de l’aturada per seleccions

Després d’igualar el rècord d’imbatibilitat a la Champions amb 24 partits, els blaugranes s’han de centrar en l’Asobal

El Barça jugarà diumenge la 20ª jornada de la Lliga Plenitude Asobal davant del Bidasoa Irún (19.30 h, Teledeporte / LaLigaSportstv) per intentar augmentar el marge de diferència amb els seus perseguidors a la classificació. El Barça es manté com a líder invicte després de 19 jornades a la competició i compta els seus partits per victòries. 

Malgrat els alts i baixos que ha tingut aquest any l’equip basc, es troba situat en cinquena posició amb 22 punts i en un bon moment de forma. Dels darrers cinc partits disputats a l’Asobal n’ha guanyat tres, dos de forma consecutiva, i n’ha perdut dos. Tot i això, és el segon equip amb millor balanç de gols marcats i encaixats amb +66, només darrera del Barça que lidera aquesta classificació amb +229.

Victòria a la primera volta

Al partit de la primera volta, els blaugranes van vèncer fàcilment als donostiarres per un resultat de 39-28. La victòria va ser coral per als culés i van jugar tots els jugadors convocats per Carlos Ortega on els dos màxims anotadors del xoc van ser Aleix Gómez i Artur Parera amb cinc dianes cadascú. A més, un jugador poc habitual en accions ofensives com el brasiler Thiagus Petrus va ser capaç de sumar quatre gols de contra atrac en els quatre intents que va provar. 

Ortega, amb només tres jugadors per la convocatòria de les seleccions

Un cop acabi el partit, la majoria de jugadors blaugranes se n’aniran amb les seves respectives seleccions nacionals. Així doncs, Aleix Gómez i Pol Valera han estat citats amb Espanya; Dika Mem, Tim N’Guessan, Ludovic Fàbregas, Melvyn Richardson amb França; Jonathan Carlsbogard i Hampus Wanne amb Suècia; Blaz Janc i Domen Makuc amb Eslovènia; Luka Cindric amb Croàcia; Emil Nielsen amb Dinamarca; i Luis Frade amb Portugal. Només es quedaran a Barcelona Gonzalo Pérez de Vargas, Thiagus Petrus i Artur Parera

Thiagus Petrus: “Són un equip amb bastant potencial tot i que aquest any potser no estan jugant al seu nivell”

“El Bidasoa Irun està tenint molts alt i baixos però és un equip que sempre està lluitant per les primeres posicions a la lliga. La temporada passada van acabar tercers i són un equip amb bastant potencial tot i que aquest any potser no estan jugant al seu nivell. Jugar contra el Barça fa que sempre els equips es posin més les piles i més jugant a casa on la seva afició sempre empeny bastant”. 

“Crec que al principi estarà bastant complicat però que al final ens puguem endur el partit”. 

“Tot i que davant del Kielce no canviava res a la classificació suposa mantenir la línia que hem tingut a la Champions fins ara, seguir mantenint la ratxa i jugar bé. Vam jugar a una de les pistes més complicades i vam sortir amb bones sensacions. I treure el partit al final tot i ser un partit molt igualat hem sortit bastant contents”.

barcelona-handball-22-squadlist-tw-ab40d26d-fe78-4d64-822c-be543bbdb599

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut