França i Dinamarca jugaran la final del Campionat del Món

França i Dinamarca jugaran la final del Campionat del Món

Espanya jugarà per la medalla de bronze davant de Suècia després de perdre davant de Dinamarca i França respectivament

Espanya 23 – Dinamarca 26

No ha pogut ser i Espanya no podrà jugar la final del Campionat del Món després de perdre per tres gols davant de Dinamarca. D’aquesta manera, el combinat espanyol jugarà pel bronze davant de Suècia.

El xoc ha començat igualat però al minut 10 els danesos guanyaven per tres gols i les sensacions no eren les millors. Els atacs dels homes de Jordi Ribera no eren fluids i sempre es trobaven al davant a Niklas Landin que ha estat un mur davant dels llançaments dels espanyols. Poc a poc, aquesta diferència s’ha anat ampliant fins arribar als cinc gols a la finalització dels primers 30 minuts (10-15).

A la represa, el partit ha seguit el mateix guió. Dinamarca era capaç de mantenir la diferència al marcador sense haver de patir massa fins que Espanya ha pogut retallar les diferències fins arribar a un gol de desavantatge quan restaven 11 minuts (20-21). A partir d’aquell moment, Dinamarca ha estat molt més sòlida en defensa i ha pogut agafar una diferència lleugera que han pogut mantenir fins al final. El penal errat a falta de 40 segons per Ferran Solé hagués pogut reduir la diferència a un gol però la victòria danesa ha estat justa.

Gonzalo Pérez de Vargas ha tingut una bona actuació però no ha pogut fer més per ajudar al seu equip a lluitar per l’or. El porter blaugrana ha aturat 14 xuts, incloent dos penals però no ha estat suficient. A més, encara ha pogut afegir a la seva actuació un gol aprofitant que la porteria estava buida.

França 31 – Suècia 26

França jugarà la final del Mundial després de derrotar a Suècia per cinc gols. D’aquesta manera els nòrdics no podran repetir la final disputada ara fa dos anys on van caure derrotats per Dinamarca que es va emportar el seu segon Campionat del Món consecutiu. Els francesos miraran d’endur-se el setè títol en vuit aparicions de la seva història i repetir l’èxit aconseguit el 2017 quan van vèncer a Noruega.

França ha dominat el marcador des del primer minut de joc i només ha permès que els locals s’avancessin en el marcador una vegada (2-3) en tot el partit. El combinat francès ha basat l’èxit en els primers 30 minuts en una sòlida defensa que ha donat la confiança suficient per anar ampliant el marcador poc a poc i arribar al descans amb un avantatge de quatre gols (16-12).

A la tornada dels vestidors, els nòrdics han mirat de ser més sòlids en defensa però el porter suec no ha pogut aturar xuts per part dels jugadors francesos i això ha fet que en cap moment donés la sensació que la distància es podia reduir. D’aquesta manera, els francesos han anat consolidant la diferència al marcador fins arribar a la finalització del matx amb una diferència de cinc gols.

Dika Mem ha estat un jugador clau a l’atac francès amb els seus llançaments exteriors i ha marcat cinc gols a banda de donar una assistència. Però el recital de Ludovic Fàbregas als sis metres ha fet que fos el màxim anotador del seu equip i un malson per als suecs. Melvyn Richardson no ha jugat per decisió tècnica. Per la banda de Suècia, Jonathan Carlsbogard ha marcat quatre gols, ha assistit dues vegades, ha robat una pilota i ha blocat un xut però en una acció fortuïta ha vist la targeta vermella quan quedaven sis minuts i ha estat desqualificat. Hampus Wanne ha jugat tota la segona part i ha col·laborat amb dos gols.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut