L’activitat dels lesionats culers

L’activitat dels lesionats culers

Els lesionats blaugranes treballen per recuperar-se al més aviat possible i tornar a les pistes a jugar a handbol

L’equip no té activitat competitiva atesa la disputa del Mundial d’handbol a Suècia i a Polònia. El Barça aporta onze jugadors a set seleccions diferents i és el segon equip que més jugadors aporta al Mundial. I Carlos Ortega no pot treballar amb cap dels seus jugadors bàsicament per un motiu: les lesions. De totes maneres, els lesionats blaugranes no paren per tal de posar-se en forma tan ràpid com sigui possible i poder tornar a les pistes per ajudar de nou l’equip. 

Tim N’Guessan

Tim N’Guessan és el cas més lleu. Durant la disputa del partit de Champions davant del Nantes de la EHF Champions League va patir una fractura del metacarpià de la mà esquerra i el període previst de baixa esportiva va ser de sis setmanes. El lateral va començar de seguida la seva recuperació per poder estar a les ordres d’Ortega tan bon punt torni la competició. Tot i que encara porta una fèrula que li protegeix la mà lesionada, el francès ha seguit amb un pla de condició física específica per no perdre la forma. 

Aleix Gómez

L’extrem de Sabadell és un altre jugador que s’ha perdut el Mundial, a causa de molèsties al tendó d’Aquil·les a la cama dreta. Aleix Gómez s’havia perdut diferents partits durant la temporada i després de consultar-ho amb els serveis mèdics del Club es va decidir que seguís un tractament amb medecina regenerativa que mantindria el català fora de les pistes unes cinc setmanes. De la mateixa manera que N’Guessan, Gómez ha tingut un pla específic dissenyat pel preparador físic de l’equip, Kico Pla, per tal de mantenir la forma durant aquest període d’inactivitat. 

Aitor Ariño

Per la seva banda, Aitor Ariño va a ser intervingut quirúrgicament de la inestabilitat que patia al genoll esquerre després d’una acció al partit del Palau davant del Kiel el 8 de desembre. L’extrem va caure uns dies abans que els seus companys i un cop acabada la intervenció ja va començar el seu període de recuperació. Ariño fa tractament cada matí als serveis mèdics del FC Barcelona per superar la seva lesió i tornar al més aviat possible a les pistes després que el pronòstic fos d'entre sis i set mesos. 

Haniel Langaro

El brasiler es va lesionar en el mateix partit que el seu company N’Guessan en una acció fortuïta del joc i va tenir una ruptura completa del tendó d’Aquil·les de la cama dreta. El lateral esquerre va ser intervingut quirúrgicament a Barcelona el dia després de lesionar-se i els serveis mèdics van estimar la seva recuperació entre cinc i sis mesos. Langaro és al Brasil però a principis de la setmana vinent tornarà a Barcelona per iniciar la seva recuperació. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut