Pick Szeged-Barça: Inici europeu victoriós (28-35)

Els blaugrana s'imposen en el primer partit de Champions del curs en una pista sempre complicada per als culers

Debut a la Champions amb victòria en la defensa del títol. El Barça s'ha imposat en la visita a la pista del Pick Szeged (28-35) en un duel en què els de Carlos Ortega han hagut de remuntar un bon inici local. Una bona segona meitat culer ha acabat donant el primer triomf als blaugrana.

Superats inicialment

Igualtat inicial en els primers minuts de matx (5-5, min 5). El conjunt local, però, ha sabut aprofitar les superioritats numèriques i les aturades del porter Alilovic per aconseguir un parcial de 5-0 (10-5).

Els blaugrana, però, han sabut reaccionar retallant diferències de manera progressiva. Fins al 15-14 al descans i després de tres aturades del porter culer Nielsen. Els blaugrana haurien pogut marxar al descans amb empat, però Richardson no ha pogut situar la igualtat.

Bona segona meitat culer

A la represa Richardson ha destacat com l'home referència en atac (6 gols) i amb Nielsen esplèndid sota pals, acompanyat dels gols de Fabregas i Mem (7 gols cadascun). Una gran tasca de tot l'equip culer que ha servit per arribar a dominar el marcador per nou gols.

I és que amb el 19-20 ha arribat el primer avantatge blaugrana i, ràpidament, el 21-26 deixava pal·lès que els blaugana volien trencar el matx. I així ha estat. Fins al definitiu 28-35 que dona el primer triomf europeu del curs als de Carlos Ortega.

Pick Szeged, 28
Barça, 35

Pick Szeged:  Alilovic (-), Sostaric (4), Tönnesen (2), Bombac (3), Banhidi (4), Makovsek (2), Frimmel (3) -set inicial- Mikler (-), Radivojevic (1), Martins (1), Garciandía (1), Bodó (5) Sita (1), Gaber (-) i Rosta (1).

Barça: Gonzalo Pérez de Vargas (-), Aleix Gómez (5), Mem (7), Fábregas (7), Thiagus Petrus (1), N' Guessan (3), Wanne (-), -set inicial- Nielsen, Makuc (1), Janc (2), Carlsbogard (1), Melvyn Richardson (6), Ariño (-), Lángaro (-), Frade (1) i Parera (1).

Parcials: 4-3, 7-5, 10-5, 11-8, 14-12, 15-14 (descans); 19-18, 20-22, 22-27, 23-31, 25-34 i 28-35 (final).

Àrbitres: Bojan Lah i David Sok.