El Barça passa les revisions mèdiques

El Barça passa les revisions mèdiques

Els components blaugranes han fet els perceptius exàmens mèdics previs de la pretemporada

Els jugadors del Barça han fet aquest matí després de la primera sessió del dia, les perceptives proves mèdiques de cada inici de temporada. Els blaugranes han passat pel Centre Mèdic del Club per tal de poder passar la revisió individual i comprovar que tot està en ordre de cara a afrontar la temporada amb les màximes garanties mèdiques. Aquestes proves són importants per veure l’estat mèdic i físic dels jugadors i fer el seguiment de l'evolució de cadascun d’ells.

L’equip s’ha dividit en dos grups i aquest dimarts han passat els tests mèdics la meitat de l’equip, mentre que demà dimecres ho farà la resta. Entre els jugadors que avui han fet les proves es trobaven Gonzalo Pérez de Vargas, Ludovic Fàbregas, Aitor Ariño, Thiagus Petrus, Domen Makuc, Artur Parera i els nous vinguts aquest any com Emil Nielsen, Jonathan Carlsbogard i Hampus Wanne. A més, també ho han fet els joves del filial del Barça Roberto Domènech i Aleksander Cenic.

Igropulo, ja amb l’equip

Qui ja s’ha incorporat a la disciplina culer ha estat Konstantin Igropulo. L’exjugador blaugrana i ara entrenador ajudant de Carlos Ortega ha pogut resoldre els temes burocràtics que han fet que s’enrederís la seva incorporació a l’equip. El tècnic va arribar aquest dilluns per la tarda a Barcelona i ja ha estat present a l’entrenament del matí dels blaugranes.

Igropulo entrenador

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut