Media Day al Radisson Blu i torna l'Opening Party

Media Day al Radisson Blu i torna l'Opening Party

Repassem els declaracions més destacades dels protagonistes culers aquest divendres, on també ha tingut lloc la gran festa inaugural al Lanxess Arena

S’apropa el moment de la veritat. Aquest dissabte inicia la gran Final Four de l’EHF on el Barça buscarà revalidar el títol aconseguit el curs passat i sumar la seva 11a Champions. 

Aquest divendres, l’hotel Radisson Blu de Colònia -on s’allotgen els quatre equips- s’ha vestit de gala per acollir el Media Day amb els entrenadors, capitans i diversos jugadors de tots quatre equips. A continuació, repassem les declaracions més destacades dels protagonistes blaugrana:

Gonzalo Pérez de Vargas

"Guanyar dues Champions seguides consecutives és molt difícil. Mai ningú ho ha aconseguit i és un gran desafiament, demostra que és molt difícil guanyar aquí".

"El més important és pensar en jugar contra un gran equip com és el Kiel, no pensem en res més. Veurem què passa, serà un partit molt igualat". 

Aitor Ariño

"Jugaran segurament set contra sis amb diverses alternatives. Sortiran amb una defensa molt dura, porten tot l'any amb una defensa molt agressiva, però el partit es decidirà en petits detalls". 

"L'afició estarà amb ells, però nosaltres ens hem de centrar en el que passi a la pista. Esperem que la nostra afició gaudeixi d'un espectacle, estem agraïts de que facin l'esforç de venir a recolzar-nos. Guanyar dues seguides és una motivació extra". 

Dika Mem

"Després de l'Europeu va canviar el xip de l'equip, i ara finalment estem tots disponibles i en forma, amb moltes ganes de la semifinal de dissabte".

"Estem entrenant cada dia per a aquest moment. Toca demostrar tota la feina que s'ha fet aquesta temporada. Els títols es guanyen en defensa i aquí estarà la clau, al costat del contraatac".

Ludovic Fabregas

"És molt positiu per a l'equip que arribem tots bé. Arribem a la Final Four al millor moment de la temporada i amb la plantilla al complet. Necessitarem tot l'equip aquest cap de setmana".

"Veig l'equip molt concentrat, tenim molta experiència junts, és la quarta Final Four seguida. Hem tingut un any molt dur, però estem molt il·lusionats. Tenim ganes de jugar amb l'afició, l'any passat van guanyar sense ells i ara necessitarem tot el suport del món".

Blaz Janc

“Els quatre equips tenim les mateixes opcions de guanyar. Kiel és un gran equip, però anem a per totes. Estem ben preparats, tenim energia i tots sabem que aquest cap de setmana és el més important de la temporada”.

"Després d'una temporada molt llarga, tots estem disponibles per jugar demà. Volem guanyar, vam perdre la final del 2020 davant d'ells i ara toca guanyar".

Torna l’Opening Party

Després de dues edicions sense poder celebrar l’habitual ‘Opening Party’, aquest divendres a la tarda ha tingut lloc la gran festa inaugural a l’esplanada del Lanxess Arena.

Com és tradició a les Final4 de Colònia, el dia abans de l’inici de la gran final a quatre se celebra una cerimònia inaugural als voltants del Pavelló. Envoltats de festa, música i un gran ambient, l’escenari ha vist passar als quatre equips, on els jugadors han saludat a l’afició i han regalat pilotes als presents. Així ha culminat una gran festa de l’handbol europeu, on centenars d’aficionats i aficionades de tots quatre equips han pogut gaudir d’una gran tarda abans d’afrontar els partidassos del cap de setmana. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut