11a Copa Asobal consecutiva per als blaugrana

11a Copa Asobal consecutiva per als blaugrana

Amb el triomf d'aquest diumenge contra Bidasoa Irún, els culers sumen la 17a Copa Sacyr ASOBAL de la seva història

El Barça ha guanyat la 17a Copa Sacyr ASOBAL de la seva història després de vèncer al Bidasoa Irún per 29-37 a la final. Els homes dirigits per Carlos Ortega sumen la 11a Copa Asobal consecutiva i des de la temporada 2011/12 el Barça no ha deixat escapar mai aquesta competició, augmentan així el palmarès de la secció.

Amb aquest triomf, els culers amplien el seu domini en la Copa Sacyr ASOBAL amb 17 títols. El segon equip que més en té és el BM Ciudad Real, amb sis, i el CB Cantabria, amb quatre.

Cinquè de la temporada

Amb la Copa Asobal 2021/22, el Barça ja suma cinc títols aquesta temporada. El curs va arrencar amb la consecució de la Supercopa d’Espanya i després de la Supercopa de Catalunya. A finals del mes de març, els blaugranes van sumar un nou triomf al sumar la Copa del Rei. I unes setmanes més tard la Lliga Sacyr ASOBAL, a la pista de l’Helvetia Anitasuna.

A partir d’ara, els conjunt català centrarà tots els esforços en poder revalidar la Champions a Colònia i convertir-se en el primer club que guanya dos títols de manera consecutiva des de que es juga el format de Final a Quatre. Abans d’això, els d’Ortega jugaran un amistós a Celje el proper dissabte.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut