Els medallistes olímpics del Barça

Els medallistes olímpics del Barça

Els blaugranes han acumulat fins a vuit medalles a Tokio, quatre d’or i quatre de bronze

Els passats Jocs Olímpics a Tokio van tenir 12 representants del Barça d’handbol. Quatre per Espanya, quatre per França, dos brasilers, un argentí i un per Egipte. A banda d’aquesta representació, els blaugranes van tenir un èxit important. França va guanyar l’or davant de Dinamarca a l’imposar-se per 25-23. Per la seva banda, la selecció espanyola va conquerir el bronze després de vèncer a l’Egipte de Ali Zein per 31-33. 

D’aquesta manera, Ludovic Fabregas, Dika Mem, Timothey N’Guessan i Melvyn Richardson són campions olímpics i Gonzalo Pérez de Vargas, Aleix Gómez, Ángel Fernández i el recentment retirat Raúl Entrerríos es van penjar la medalla de bronze. A banda d’això, l’egipci Ali Zein es va emportar un diploma olímpic al finalitzar en quarta posició final. 

Ludovic Fabregas: “No podia tornar més content aquí que amb la medalla d’or”

Un dels puntals del Barça i de la selecció francesa, Ludovic Fàbregas reconeix que és un any inoblidable en tots els sentits i té ganes de tornar a començar la temporada amb el Club. “Estic molt feliç i molt orgullós de tot el treball que vam fer amb la selecció” ha declarat Fàbregas. “No podia tornar més content aquí que amb la medalla d’or i em fa moltíssima il·lusió. Ara tinc ganes de començar una altra vegada amb el Club per escriure un altre capítol de la història del Barça d’handbol”

Per la seva banda, l’extrem dret culer també va ser una peça clau en la consecució de la medalla de bronze per part d’Espanya. A més va ser triat en l’equip ideal dels Jocs Olímpics on va marcar 44 gols durant el torneig i només va fallar tres dels seus 47 llançaments, convertint-se en el tercer màxim anotador només darrera de l'exblaugrana com Mikkel Hansen amb 66 gols (Dinamarca) i Mathias Gidsel amb 44 (Dinamarca). “Individualment m’ha sortit un any molt bo” ha comentat el jugador als mitjans del Club. “Continuaré treballant per veure si podem aconseguir-ne més”. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut