Carlos Ortega:

Carlos Ortega: "Afronto el projecte més ambiciós de la meva carrera"

El nou entrenador d'handbol del FC Barcelona, Antonio Carlos Ortega, ha estat presentat de manera oficial i s'ha mostrat il·lusionat davant del repte d'entrenar l'equip blaugrana

Antonio Carlos Ortega ja és a tots els efectes el nou entrenador del Barça d'handbol. Acompanyat de Joan Solé, directiu responsable de la secció d'handbol, el nou míster ha estat presentat en roda de premsa en el seu retorn al Club.

Abans de donar pas a Ortega, Joan Solé ha introduit al malagueny, recalcant l'experiència i la trajectòria que ha acumulat com a jugador i com a entrenador i recordant que "és una llegenda del Barça", fent referència a la importància de Carlos Ortega en aquell 'Dream Team' que va meravellar al món.

Acabada la presentació, el torn de paraula ha estat pel nou entrenador culer: "Estic molt content de tornar a Barcelona, a casa meva, al meu Club. Aquí hi vaig jugar 11 anys i vaig ser molt feliç. Aquesta oportunitat és un orgull enorme i una gran il·lusió, al Barça no se li pot dir que no. Afronto el repte amb molta il·lusió i responsabilitat. El curs serà complicat, molts jugadors encara no han descansat, però estic segur que farem una gran temporada."

Donant pas al torn de preguntes dels mitjans, Carlos Ortega ha explicat com encara la temporada: "Tenim una plantilla més curta que altres temporades, però si som capaços de mantenir les càrregues i les lesions ens respecten crec que podrem lluitar totes les competicions que disputem. El David i el Xavi van fer un gran treball, ara ens toca a nosaltres fer-ho el millor possible per deixar ben amunt l'escut del Club.

Respecte a l'estil de joc que vol implantar: "L'equip ha funcionat molt bé en molts aspectes i hi ha moltes coses que no s'han de tocar. Cada entrenador té el seu segell i posaré la meva pinzellada, però es mantindran aspectes de l'equip del Xavi."

Carlos Ortega també ha parlat sobre Ali Zein, nou fitxatge del Barça d'handbol que va patir una lesió en els JJOO que el mantindrà apartat les properes setmanes: "Ali Zein ja va jugar a Europa. No va tenir sort, va patir una lesió, però en tots els països que ha jugat sempre ha tingut un paper molt determinant. A l'últim Mundial va assumir un punt de maduresa molt important, defensa i ataca, pot jugar en vàries posicions i ofereix una riquesa tàctica molt gran. Esperem que s'adapti a l'equip el més ràpid possible, la meva primera impressió és molt positiva."

"He tardat 16 anys a tornar per les circumstàncies. És el projecte més ambiciós de la meva carrera, tenim molta responsabilitat. Sé que també hi haurà moments complicats, hi ha derrotes que fan més fort a l'equip. No volem perdre cap partit, però s'ha de fer entendre als jugadors que una derrota no és la fi del món. Firmo acabar el curs amb cinc derrotes i tots els títols."

Joan Solé, responsable de la secció, també ha marcat els objectius de la plantilla: "Som un equip guanyador, sempre volem guanyar-ho tot. Tenim un gran cos tècnic, la il·lusió i les ganes no falten mai. Aquest any disputem un títol més que l'any passat, la nostra il·lusió és superar el que vam fer l'any passat."

Per últim, Ortega ha tingut temps per recordar la seva etapa com a jugador blaugrana: "Aquí em vaig fer persona i jugador. Amb 23 anys vaig deixar casa meva i em vaig buscar la vida aquí, van ser uns anys magnífics a nivell de títols. Amb el temps hem pogut valorar el que vam aconseguir, considero aquest Club casa meva i, la ciutat de Barcelona, la meva segona casa."

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut