Aalborg Haandbold-Barça: Saben patir per continuar invictes (32-35)

Els de Xavi Pascual sumen un triomf de molt esforç i es mantenen invictes

Vuit de vuit. El Barça d’handbol segueix contant els seus partits a la EHF Champions League per triomfs després d’imposar-se a l’Aalborg Haandbold (32-35) en un partit dominat pels culers en tot moment amb diferències al voltant dels quatre gols. L’alta eficàcia ofensiva i la solidesa sota de pals han permès als de Xavi Pascual sumar un nou triomf. Palmarsson, amb sis dianes, ha estat el màxim golejador dels culers.

Bon inici i intercanvi de gols ràpid

Els primers minuts del matx han donat un marcador igualat, amb intercanvi de gols entre Aalborg i Barça. Els de Xavi Pascual han vist com el conjunt local no renunciava a imprimir un alt ritme de joc . Tot i així, els culers han tingut una diferència a favor de dos gols en una exhibició del porter de l’Aalborg, Aggedors, i el blaugrana Pérez de Vargas.

La solidesa sota pals i l’eficàcia ofensiva ha permès al Barça situar-se amb quatre gols d’avantatge (14-18, min 27). Al descans, el Barça ha pogut mantenir aquestes quatre dianes (15-19) i amb nou aturades de Pérez de Vargas.

Consoliden l’avantatge

En els primers compassos de la segona meitat el Barça ha sabut mantenir l’avantatge, tot i que el conjunt local no ha donat concessions en atac. Però l’eficàcia culer ha mantingut el marcador, en un intercanvi constant de dianes.

Final obert

L’Aalborg ha anat retallant mica en mica la diferència fins empatar el partit al minut 56 (31-31). Tot i així, els de Xavi Pascual s’han mostrat més encertats en aquests darrers minuts i els gols de Palmarsson i Cindric han acabat donant el triomf al Barça, el vuitè en vuit partits.

Aalborg Haandbold, 32
Barça, 35

Aalborg Haandbold: Aggefors (1), Christensen (10), Juul-Lassen (3), Antonsen (4), Mollgaard (1), Christiansen (2) i Samuelsson (1) –set inicial-, Gade (-), Jakobsen (1), Claar (-), Sandell (2), Jensen S. (4), Jensen H. (-) i Amrcher (3).

Barça: Pérez de Vargas, Entrerríos (2), N'Guessan (5), Mem (4), Fàbregas (4), Aleix (3) i Ariño (3) –set inicial-, Sorhaindo (1), Dolenec (2), Janc (-), Petrus (-), Cindric (5), Pascual (-), Palmarsson (6), Makuc (-) i Moller (-).

Parcials: 2-2, 5-5, 8-9, 10-12, 13-17, 15-19 (descans), 17-21, 20-24, 23-27, 26-29, 29-31, 32-35.

Àrbitres: Lars Jorum i Havard Kleven.