Thiagus Petrus, baixa per viatjar a Kiel
Ofert per

Thiagus Petrus, baixa per viatjar a Kiel

Els blaugranes s’han desplaçat a terres alemanyes sense el brasiler, amb una lesió en la musculatura intercostal, però amb les novetats d’Entrerríos, Pérez de Vargas i Sorhaindo

El Barça viatja aquest dimecres a Alemanya per afrontar el gran repte a la pista del THW Kiel (dijous, 18:45h). I ho fa amb la baixa d’última hora de Thiagus Petrus, que no estarà a disposició de Xavi Pascual a causa d’una lesió en la musculatura intercostal. La baixa del brasiler se suma a la de Casper Mortensen. En canvi, el tècnic blaugrana recupera a Gonzalo Pérez de Vargas, Raúl Entrerríos i Cédric Sorhaindo, que es va perdre l’últim partit per una lesió als isquiotibials de la cama dreta.

Xavi Pascual s’ha endut a Kiel un total de 17 jugadors, inclòs el porter del filial Jordi González, que ha participat en els últims dos partits de Lliga. A Barcelona s’han quedat Mamadou Diocou i Domen Makuc, que ja ha tornat de fer la quarantena a Eslovènia, per decisió tècnica. Hores abans del partit el tècnic donarà a llista definitiva de 16 jugadors per afrontar un duel molt important per a la classificació del grup B de la Champions.

L’equip ha completat l’últim entrenament a la Ciutat Esportiva Joan Gamper abans d’emprendre el viatge. Els blaugranes volen a Hamburg i des d’allà es desplacen a Kiel. Un destí històric i de màxima dificultat.

Les declaracions de Xavi Pascual

"Jugar a Alemanya sempre és complicat, i més amb la dificultat de l'equip que tenim davant. Un gran conjunt que està molt en forma i amb grans jugadors i un gran joc. Un equip per guanyar-ho tot".

"El fet de jugar a casa sempre et dóna avantatge, però ara mateix no em preocupa. Hem d'intentar portar el partit al nostre joc, que hi hagi ritme. Ells ens coneixen perfectament, a l'igual que nosaltres a ells. En aquests partits pot passar qualsevol cosa".

"El calendari és el que hi ha i estem acostumats, no hi ha excusa. No tenim cap problema".

Les declaracions de Raúl Entrerríos

"Té una gran dificultat guanyar en aquesta pista. Serà un partit molt complicat, però anem amb confiança en el nostre treball i en aconseguir la victòria".

"No cal pensar en el que portem fins ara si no en el que ve cap endavant. És un partit important de cara a la classificació".

"Ells ens coneixen i segur que han preparat bé el partit, igual que nosaltres. S'ha de tenir tot en compte, és un equip molt equilibrat, amb grans jugadors i molta experiència. Si vols guanyar contra rivals així has ​​de fer un partit molt complet a tots els nivells".

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut