Duel de caire familiar a Nantes

Duel de caire familiar a Nantes

El partit de Champions d’aquest dijous enfrontarà als germans Entrerríos: el Raúl, a la pista, i l’Alberto, a la banqueta francesa; Barça TV els ha reunit telemàticament abans del partit

El partit de la tercera jornada de la EHF Champions League d’aquest dijous (20:45 h) a Nantes tindrà un regust especial per a una família de Gijón. El HBC Nantes – Barça enfrontarà els germans Entrerríos per primera vegada en els actuals papers respectius. El Raúl és el capità del Barça en la seva onzena temporada com a culer, mentre que l’Alberto compleix la segona temporada com a primer entrenador del conjunt francès, després de jugar-hi quatre temporades i retirar-s’hi l’any 2016.

En les hores prèvies a aquest partit especial, Barça TV els va reunir telemàticament per parlar del caire sentimental de l’enfrontament, però també del moment esportiu i de les aspiracions d’ambdós amb els respectius equips. El Nantes arribarà al partit amb la moral pels núvols després d’una extraordinària victòria a la pista del THW Kiel (27-35), sobre la qual Alberto Entrerríos reconeixia: “Aquest resultat és un cop de confiança molt important i ens fa creure més en les nostres possibilitats de cara al partit contra el Barça”.

Per la seva banda, el Raúl recorda que cada partit “exigeix la màxima concentració”, i el de Nantes no serà menys. Personalment viurà el partit d’una manera especial, tot i que reconeix que ho era encara més quan tots dos eren jugadors. De fet, l’Alberto va viure també una etapa al Palau Blaugrana, però molt més breu que la del seu germà petit, ja que hi va jugar només durant el curs 2001/02.

El Raúl i l’Alberto tenen molts objectius comuns, i signarien amb els ulls tancats coincidir, d’aquí a uns mesos, a Colònia. Una final de la Champions League amb els germans cara a cara seria tot un somni per a una família Entrerríos que, aquest dijous, tindrà el cor dividit.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut