Xavi Pascual: “El Nantes és un equip molt fort que està a un gran nivell

Xavi Pascual: “El Nantes és un equip molt fort que està a un gran nivell"

El tècnic blaugrana i el francès Dika Mem han valorat la prèvia del partit d’aquest dijous a Nantes abans de viatjar i han advertit dels perills d’un rival amb molts vells coneguts

El Barça viatja aquest dimecres a Nantes per afrontar el partit de la tercera jornada de la EHF Champions League. El duel, que es disputarà el dijous a les 20:45 hores al H Arena, enfrontarà als blaugranes amb un conjunt francès amb molts vells coneguts, començant per la banqueta (Alberto Entrerríos) i continuant per la pista, amb Valero Rivera, Eduardo Gurbindo, David Balaguer, Kiril Lazarov i Adrià Figueras.

Els culers han completat un últim entrenament  abans de viatjar, i en acabar la sessió Xavi Pascual i Dika Mem han atès a Barça TV. Tant el tècnic com el lateral francès han coincidit a destacar el nivell del proper rival, que en la darrera jornada es va imposar a la pista del THW Kiel (27-35).

Xavi Pascual manté les baixes de Timothey N’Guessan, per lesió, i d’Alex Pascual, per Covid-19. Per al partit a Nantes, el tècnic blaugrana ha deixat fora de la llista de 16 convocats a Domen Makuc i Mamadou Diocou, mentre que les novetats respecte de l’última llista són Luka Cindric i Aleix Gómez.

Declaracions de Xavi Pascual:

“El Nantes és un equip amb molt nivell que l'any passat ja va tornar a estar al capdavant de la classificació a França. Un conjunt que ha començat molt fort, és un bon equip amb molt bons jugadors, alguns d'ells que han passat per aquí i ens coneixem molt tots. En aquest nivell ens coneixem tots, jugadors que han jugat junts aquí o a les seleccions".

"Esperem que hi hagi gent. Això és un espectacle i és important que torni a haver-hi públic. Estem desitjant que això s'arregli l'abans possible i que pugui venir l'afició al Palau, però ens hem de cenyir a les nomes que hi han establertes i ser professionals i dedicar-nos a jugar. L'equip, quan juga al Palau, quanta més gent millor i més fort et fas".

"Tots els partits de Champions són complicats. El camp del Nantes és un d'aquests marcats en vermell que saps que és molt complicat, però la intenció és anar allà i fer-ho el millor possible. Tenim un gran respecte per un equip que està fent les coses molt bé". 

Declaracions de Dika Mem:

"Serà un molt bon partit, el Nantes és un bon equip, estan físicament i mentalment bé. Cal tenir molt de respecte per la forma en què estan jugant, serà difícil".

"Ens coneixem gairebé tots, no hi haurà sorpreses, però dependrà sobretot de la defensa".

"M'agrada sempre tornar a jugar a França contra equips com el Nantes, vull guanyar el màxim amb el Barça".

"És un inici de temporada estrany, però em sento bé, estic content amb els meus companys, jugant millor cada dia".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut