Un repte per al Barça B

Un repte per al Barça B

Els nois de Ferran Porres jugaran la segona ronda de la Copa del Rei davant del Granollers

El Barça B té una oportunitat de demostrar el seu potencial dimecres (Barça TV, 18.30 h) davant del segon classificat de la Lliga Sacyr Asobal, el Fraikin BM Granollers. Els jugadors del filial blaugrana tenen la possibilitat de demostrar que estan capacitats de poder competir al màxim nivell i el partit serà una prova d'això.

El Barça B està classificat a la primera posició de la Divisió de Plata amb un balanç de set partits guanyats i només dos partits perduts. Els de Ferran Porres estan fent una gran temporada i aspiren a seguir acumulant triomfs a la Lliga i arribar tan lluny com sigui possible en aquesta competició. L’exemple del bon funcionament del segon equip de la secció és l’aportació dels joves valors als entrenaments i partits de l’equip dirigit per Carlos Ortega. Aquesta temporada ja han jugat amb els “grans” Artur Parera, Aleksandar Cenic, Martí Soler, Pablo Urdangarin, Juan Palomino i Albert Pujol.

Primera ronda superada amb nota

Els blaugranes ja van vèncer a la primera ronda a domicili els bascos del Zarautz en un xoc en què els culers van superar clarament el seu rival per un contundent marcador de 29-39. En aquell enfrontament, Albert Pujol va ser el jugador més destacat del Barça amb nou gols i Marc López en va fer set. Fran Laliga i Pablo Urdangarin amb quatre gols cadascun, també van ser jugadors clars en aquella ocasió.

Ferran Porres: “Per a nosaltres és un repte i una il·lusió molt gran”

Porres ha afirmat que tenen totes les ganes del món de jugar aquest partit. “Per a nosaltres és un repte i una il·lusió molt gran. Tenim molts jugadors en procés de formació i molts aspiren a jugar a l’Asobal algun dia. Ens ha tocat un equip molt complicat, ja que és actualment el segon classificat de l’Asobal amb jugadors internacionals. Realment ens ho prenem com un repte i una il·lusió i fins a on som capaços de competir”. 

Malgrat reconèixer la superioritat del rival, el preparador culer no perd l'esperança de fer saltar la sorpresa. “És una prova de foc molt important per a nosaltres. Hem de ser realistes per que aquesta no és la nostra lliga però és una oportunitat on nosaltres volem retar-nos fins a on som capaços de competir”. 

El tècnic culer coneix del nivell dels vallesans i n’ha destacat la seva qualitat. “Granollers són especialistes que la gent els dona per morts i al final sempre estan a dalt. Perden jugadors, fan canvis, tenen jugadors del planter però és un club que treballa molt bé i tenen jugadors que fa molts anys que són allà. L’entrenador i l’staff també i són equip que sempre té clar al que juga i es coneixen des de fa molts anys. A nivell col·lectiu tenen moltes armes i les sap posar molt bé sobre la pista”. 

Convocatòria del Barça B

Aquests són els jugadors triats per Ferran Porres per jugar la segona ronda de la Copa del Rei: 

Albert Pujol (3), Juan Palomino (4), Jaume Jujol (5), Marc López (7), Pau Morer (9), Oriol Zarzuela (10), Roberto Domènech (12), Bruno Reguart (21), Eric Lubiano (23), Néstor Ruiz (24), Aleksandar Cenic (32), Ferran Prieto (34), Fran Laliga (44), Adrià Basela (45), Pablo Urdangarin (77) i Ian Barrufet (83).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut