El Barça B no pot amb el Fertiberia Puerto Sagunto (30-34)

El filial blaugrana cau en un partit d'altíssima intensitat

El partit d'aquest diumenge ha estat marcat per una altíssima intensitat, amb els dos equips conscients que s'enfrontaven a un rival directe. Al final, el Fertiberia Puerto Sagunto s'ha acabat imposant al Barça B (30-34) gràcies a una bona gestió de minuts claus i a un gran nivell de la seva porteria.

El Barça, poc encertat en atac, ha marxat al descans amb sis gols de desavantatge (11-17), una situació que ha portat a Ferran Porres a disposar una defensa 5:1. La variant estratègica ha permès robar pilotes, però aquestes no s'han traduit en gols.

Per frenar l'hemorràgia, el filial s'ha ajudat d'un temps mort que ha conduït a la reacció. Poc a poc s'ha apropat al marcador i fins i tot ha estat a dos gols de diferència (23-25) a deu minuts del final. El Barça B, però, no ha pogut eixugar aquesta distància i ha vist com els seus esforços es quedaven sense premi.

Els nois de Ferran Porres, tot i la derrota, continuen líders a la classificació.