Un Barça B líder imposa la seva llei (33-22)

Els nois de Ferran Porras no han donat opció a la sorpresa

El Pavelló de la Ciutat Esportiva ha estat escenari d’una nova victòria del Barça B, que no ha donat opció a la UE Sarrià (33-22). D’aquesta manera, el líder ha imposat la seva llei i ja porta sis victòries en set partits disputats.

Els homes de Ferran Porras han protagonitzat una gran sortida al partit. Amb una bona dosi de concentració i gràcies a una fulgurant velocitat al contraatac, el filial blaugrana ha aconseguit una renda de quatre gols (6-2) al minut 10 de partit.

Mostra de personalitat

Un temps mort demanat per la UE Sarrià i una exclusió al Barça podien haver canviat el signe del partit, però els locals han sabut endurir la defensa i tornar a imposar el seu ritme fins arribar al descans amb un còmode 16-10.

Lluny de deixar-se endur a la segona part, el conjunt barcelonista ha sortit dels vestidors amb ambició de resoldre el partit. I així ho ha fet. La intensitat defensiva del Barça B, que ha ofegat l’atac visitant, i l’eficàcia al contracop han acabat decidint el partit amb un contundent 33-22.