Classificats com a primers per 12a temporada consecutiva

Classificats com a primers per 12a temporada consecutiva

Amb el triomf a Eindhoven, els culers asseguren la primera plaça del grup B i jugaran al Camp Nou la tornada de l’eliminatòria dels vuitens de final

Una nova edició de Lliga de Campions amb el FC Barcelona accedint a vuitens com a primer del seu grup, i ja en van 12. Des del curs 2007/08, els barcelonistes no només s’han classificat per a la següent ronda, sinó que també ho han fet com a primers. Amb la victòria a Eindhoven davant el PSV, els homes d’Ernesto Valverde s’asseguren la primera plaça del grup B per davant de l’Inter, el Tottenham i el conjunt holandès.

Els culers ja van aconseguir l’accés a vuitens en la darrera jornada amb l’empat davant l’Inter a San Siro (1-1). Ara tocava certificar el pas com a primers de grup i així ha estat. Amb aquesta classificació, els blaugranes jugaran com a locals al Camp Nou la tornada de l’eliminatòria dels vuitens de final.

Possibles rivals a vuitens

Amb la primera plaça assegurada, es comencen a confirmar alguns dels equips que podrien enfrontar-se al FC Barcelona als vuitens de final. Els de Valverde només podran quedar emparellats amb equips que hagin quedat segons a la fase de grups, exclosos els conjunts de la Lliga espanyola i el segon del seu propi grup. Així doncs, de moment els possibles rivals són: la Roma, i el Schalke, classificats com a segons. També hi ha altres equips classificats però amb opcions tant de ser primers com segons, com són els casos del Manchester United, la Juventus, el Manchester City, l’Ajax, el Bayern de Múnic, el Reial Madrid, l’Atlètic de Madrid, i el Borussia de Dortmund. A més, els culers eviten el Porto, ja classificats també com a primers dels seus respectius grups.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut