PRÈVIA – Volen assegurar el primer lloc del grup

PRÈVIA – Volen assegurar el primer lloc del grup

(21.00 hores, Movistar Liga de Campeones) El Barça s’enfronta al PSV Eindhoven ja classificat per als vuitens, amb la missió accedir-hi com a líder del grup B

Torna la Lliga de Campions després d’una pausa de més de tres setmanes. I ho fa amb un nou compromís del FC Barcelona a domicili, el segon de forma consecutiva. Aquest cop, l’equip viatja fins a Eindhoven per jugar contra el PSV, el líder de l’Eredivisie holandesa, en la cinquena jornada de la fase de grups. Tots dos equips van obrir l’edició 2018/19 de la Lliga de Campions el 18 de setembre passat amb un triomf contundent (4-0) blaugrana al Camp Nou gràcies a un triplet de Lionel Messi i un gran gol d’O. Dembélé.

El Barça, que va ser el primer equip classificat matemàticament per als vuitens de final amb l’empat al Giuseppe Meazza davant l’Inter a la quarta jornada (1-1), afronta el matx amb l’objectiu d’assegurar el primer lloc del seu grup a la Lliga de Campions. Una meta que aconseguirà amb un triomf o un empat al PSV Stadion si el conjunt italià no guanya al Tottenham.

Però el PSV arriba en un gran moment de forma al compromís. L’equip entrenat per l’exblaugrana Mark Van Bommel ha guanyat els tretze partits disputats a la seva Lliga, però a la Lliga de Campions es troba a la quarta posició del grup, amb només un punt sumat en quatre partits. A més, en la passada jornada va caure davant l’equip anglès a Wembley per culpa d’un doblet de Harry Kane (2-1).

Una convocatòria marcada per les lesions

Ernesto Valverde ha presentat, en aquesta ocasió, una convocatòria atípica per al duel. Colpejat per les baixes per lesió –Suárez, Cillessen, Arthur, S. Roberto, Rafinha, Samper i Vermaelen-, el tècnic blaugrana ha convocat 21 futbolistes: Ter Stegen, Iñaki Peña (30), Jokin (31), N. Semedo, Piqué, I. Rakitic, Sergio, Denis Suárez, Coutinho, Messi, O. Dembélé, Malcom, Lenglet, Jordi Alba, Munir, Vidal, Umtiti, Aleñá (26), Miranda (27), Riqui Puig (28) i Chumi (36). Una llista de futbolistes marcada per la presència de cinc jugadors del Barça B.

Així doncs, el FC Barcelona torna a Eindhoven 21 anys després de la seva darrera visita a la Lliga de Campions (2-2) amb la voluntat de tornar a Barcelona amb el liderat del seu grup assegurat per dotzena temporada consecutiva.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut