Així ha estat el dia a Eindhoven

Així ha estat el dia a Eindhoven

Els jugadors culers s’han entrenat aquest dimarts sobre la gespa de l’estadi holandès en la prèvia del partit que disputaran PSV i Barça

Primer contacte amb la gespa del PSV Stadion. Els 21 futbolistes convocats per Ernesto Valverde s’han entrenat aquest dimarts a l’estadi holandès en la prèvia del partit que disputaran PSV i Barça dimecres (21 hores), duel corresponent a la 5a jornada de la fase de grups de la Lliga de Campions. Després de les rodes de premsa d’Arturo Vidal i Ernesto Valverde, els culers s’han exercitat en la darrera sessió abans del matx.

Cal recordar que els barcelonistes depenen de si mateixos, i amb una victòria a Eindhoven certificarien la primera plaça del grup B, independentment del que passi al Tottenham-Inter. Per a aquest matx Valverde s’ha endut a 21 futbolistes, dels quals haurà de descartar tres per al matx. Els citats són: Ter Stegen, Iñaki Peña (30), Jokin (31), N. Semedo, Piqué, I. Rakitic, Sergio, Denis Suárez, Coutinho, Messi, O. Dembélé,  Malcom, Lenglet, Jordi Alba, Munir, Vidal, Umtiti, Aleñá (26), Miranda (27), Riqui Puig (28) i Chumi (36).

 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut