Rakitic i Coutinho, novetats per al PSV

Rakitic i Coutinho, novetats per al PSV

Coneix la llista de jugadors convocats per disputar el partit davant el conjunt holandès (dimecres, 21 hores), corresponent a la 5a jornada de la Lliga de Campions

Torna la Champions. Després de certificar l’accés als vuitens de final amb l’empat a San Siro davant l’Inter de Milà (1-1) els culers volen assegurar la primera plaça. Els homes d’Ernesto Valverde visiten Eindhoven per enfrontar-se el PSV (dimecres, 21 hores), en el matx corresponent a la 5a jornada de la Lliga de Campions, i on una victòria suposaria ser primers de grup per 12a temporada consecutiva.

Per a aquest partit, Ernesto Valverde ha convocat a 21 jugadors, inclosos cinc del filial: Ter Stegen, Iñaki Peña (30), Jokin (31), N. Semedo, Piqué, I. Rakitic, Sergio, Denis Suárez, Coutinho, Messi, O. Dembélé, Malcom, Lenglet, Jordi Alba, Munir, Vidal, Umtiti, Aleñá (26), Miranda (27), Riqui Puig (28) i Chumi (36). En canvi, són baixa per lesió Samper, Vermaelen, Sergi Roberto i Rafinha, i també Luis Suárez, Cillessen i Arthur.

Les principals novetats a la llista són Ivan Rakitic i Philippe Coutinho, que han rebut l’alta mèdica després de recuperar-se de les seves respectives lesions. 

Darrer entrenament abans de viatjar

Aquest dilluns, els jugadors disponibles del primer equip han entrenat al camp 2 de la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Una sessió de treball de recuperació pels titulars al Wanda Metropolitano, i on també hi han estat I. Rakitic i Coutinho. En canvi, Cillessen ha fet treball específic, i també han entrenat Iñaki Peña, Mingueza, Cuenca, Morer, Miranda i Riqui Puig del Barça B i Jandro del Juvenil A.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut