El resum de l’empat entre Atlètic i Barça

Gaudeix amb els gols i les accions més destacades del partit al Wanda Metropolitano, on matalassers i culers han empatat (1-1) en el duel corresponent a la 13a jornada del campionat

Repartiment de punts al Wanda Metropolitano. L’Atlètic de Madrid i el FC Barcelona han empatat (1-1) en el duel corresponent a la 13a jornada del campionat de Lliga. Diego Costa ha avançat els locals amb un gol a la sortida d’un córner (minut 77), però Dembélé, a les acaballes del partit, ha acabat salvant un punt per als culers (minut 90).

Amb aquest empat, el conjunt blaugrana es manté líder del campionat lliguer, mentre que els blanc-i-vermells segueixen segons a només un punt del Barça. En el següent vídeo, repassem els gols i les accions més destacades del partit. No t’ho perdis!