Ernesto Valverde: “L’Atlètic de Madrid comença els partits molt fort”

Ernesto Valverde: “L’Atlètic de Madrid comença els partits molt fort”

El tècnic blaugrana ha destacat la dificultat del duel d’aquest dissabte al Wanda Metropolitano i ha advertit que els blaugranes “intentaran dominar”

“Som dos equips que tenim una manera molt clara de jugar i cadascú complirà el guió. Ells solen començar molt fort els partits i nosaltres intentarem dominar”, s’ha referit Ernesto Valverde en la roda de premsa prèvia al partit contra l’Atlètic de Madrid. “Intentarem vigilar el seu contraatac, els llançaments de falta i amb jugadors que corren bé a l’espai. L’Atlètic de Madrid és candidat al títol i intentarem donar la millor versió per guanyar el partit”, ha afegit el tècnic blaugrana.

Preguntat pel gran rendiment de l’equip en partits grans, Valverde ha reconegut aquest bon rendiment: “La realitat és que estem responent molt bé en partits grans i esperem demà continuar igual”. El tècnic culer també s’ha referit a la possibilitat de poder comptar amb Samuel Umtiti: “Tenir un central més és un fet positiu, tot i que també hem rendit molt bé quan només teníem dos jugadors en aquesta posició”. Finalment, l’entrenador barcelonista també ha parlat sobre el potencial de l’equip: “Tenim molt potencial i quan el traiem som molt difícils de batre”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut