Malcom: “Conèixer el Camp Nou és un somni”

Al Gamper contra el Boca Juniors, l’extrem brasiler ha trepitjat per primera vegada la gespa de l’Estadi blaugrana, on també ha marcat un gol

Amb un somriure sempre present al rostre. Impossible d’amagar la seva alegria, Malcom ha atès als mitjans de comunicació després de jugar i marcar el seu primer gol al Camp Nou al Trofeu Joan Gamper. “Conèixer el Camp Nou és un somni. Jugar davant l’afició m’ha fet molt content i feliç”, així ha exterioritzat la seva emoció. Exaltada, a més, perquè la família de l’extrem brasiler també estava a les grades.

Al terreny de joc, els seus companys l’han fet sentir còmode: “estic molt feliç per la manera com m’ha acollit l’equip des del primer dia”. Les paraules d’agraïment han continuat quan Malcom ha explicat que “rodejat d’aquest magnífic grup, creixeré”. Tampoc podia faltar la seva rialla al rostre quan li han preguntat per Leo Messi. “Estic molt content de poder jugar al costat de Messi”, ha comentat. I és que l’extrem brasiler ha marcat gràcies a una assistència del 10: “li agraeixo molt la passada de gol”.  

Valverde: "Tinc bones sensacions de cara a la Lliga"

També Ernesto Valverde ha parlat en roda de premsa després del partit. El tècnic blaugrana ha explicat que “és una pretemporada atípica i els jugadors s'han incorporat a poc a poc, però volia que tots tinguessin minuts. Ha estat una festa per la nostra gent, han gaudit amb els gols”. “És un bon partit de preparació per saber com estem, tinc bones sensacions de cara al començament de Lliga”, ha afegit.

Pel que fa als noms propis, Valverde ha parlat dels golejadors, i ha destacat que “tenim moltes alternatives amb Messi i és un avantatge que tenim que jugui per dins i per fora”. “Malcom? Juga bé a les dues bandes, busca col·locar-se bé i desmarcar-se i té facilitat amb el tir”. Finalment, també ha parlat de Rafinha: “Està molt bé, estic content que estigui a l’equip”.

Riqui Puig i Miranda també han expressat les seves sensacions després del partit contra el Boca Juniors: 

 
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut