Luis Enrique: “M’espero un Celtic semblant al de pretemporada”

Luis Enrique: “M’espero un Celtic semblant al de pretemporada”

L’asturià creu que haver-se enfrontat ja amb els escocesos “pot ajudar”, però adverteix dels perills i elogia el seu tècnic, Brendan Rodgers

La Lliga de Campions comença per al Barça amb la visita del Celtic de Glasgow al Camp Nou. Abans d’aquest partit, Luis Enrique ha valorat en roda de premsa com arriba el seu equip després de la derrota a la Lliga contra l’Alabès. Al davant, però, hi ha una competició tan atractiva com la Champions League. “Tenint en compte que és una competició tan curta, és bàsic començar bé”, ha declarat el tècnic.

Es dóna la circumstància que el Barça i el Celtic es van enfrontar fa poc més d’un mes, en un duel amistós que es va disputar a l’Aviva Stadium de Dublín -amb victòria culer per 3-1-. Per a Luis Enrique, “pot ajudar haver jugar en pretemporada contra ells, però hi ha una diferència quant a punts en joc i ritme”. Tot i el canvi d’escenari, però, l’asturià s’espera “un rival semblant per la identitat del seu entrenador”. “És un equip que pressiona, amb velocitat i que és intens”, ha afegit abans d’elogiar el seu tècnic, Brendan Rodgers. Les opcions del rival són diverses: “Preveiem que tant pot ser que es tanquin al darrere com que ens pressionin la sortida de pilota”.

El Barça arriba després de la “derrota inesperada” contra l’Alabès, però per a Luis Enrique això no canvia la preparació del compromís següent: “Sempre hi ha coses que cal millorar i reforçar, no és diferent quan es perd”. A més, l’asturià treu conclusions de l’últim resultat per “corregir errors”.

L’equip segueix mantenint alguns dubtes quant a l’estat d’alguns jugadors. Un d’ells és Leo Messi, que va disputar 30 minuts en l’últim partit. “És el jugador qui marca els minuts que pot jugar. Amb Messi, veurem quant pot jugar”, ha comentat Luis Enrique sobre aquest tema. Un altre nom és el de Marc-André ter Stegen, sobre qui el tècnic ha informat que “ha fet l’entrenament complet i això és un bon senyal”. En aquest mateix sentit, el tècnic ha assegurat que la plantilla li ofereix “moltes opcions”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut