Els internacionals sud-americans entren en joc

Els internacionals sud-americans entren en joc

Quatre jugadors del FC Barcelona disputen aquesta matinada partits clau en la classificació per al pròxim Mundial

Luis Suárez, Neymar Jr, Messi i Mascherano donen el tret de sortida als enfrontaments de la jornada 11 del grup sud-americà, classificatoris per el proper Mundial de Rússia del 2018. El primer a entrar en escena serà el davanter uruguaià, en el partit que la seva selecció disputarà davant l’Equador a Montevideo -00.00 hores-, poc abans que el Brasil i l'Argentina protagonitzin el Superclásico.

Luis Suárez centrarà la major part del perill ofensiu d’una Uruguai que ha guanyat tots els partits que ha disputat com a local, amb un balanç de 14 gols a favor i cap en contra. El davanter del FC Barcelona, que va igualar Hernán Crespo amb 19 gols com a màxim golejador històric a les eliminatòries sud-americanes en l’últim partit davant Colòmbia, superarà el davanter argentí i entrarà a la història si aconsegueix marcar un gol. El combinat dirigit per Óscar Washington Tabárez es troba en segona posició del grup, a només un punt del liderat que té la selecció brasilera.   

El centre d’atenció serà l’apassionant Brasil-Argentina que es disputarà a partir de les 00.45 hores a Belo Horizonte, estadi que porta molts mals records a la selecció dirigida per Tite, ja que va ser allà on el combinat brasiler va perdre per 1-7 contra Alemanya a la semifinal del darrer Mundial. El Brasil, liderada per Neymar Jr, rep una selecció argentina amb urgències, ja que ocupa la sisena posició, que la deixaria fora, fins i tot, d’accedir a jugar la repesca per disputar el Mundial. Leo Messi i Javier Mascherano intentaran trencar l’estadística negativa que acumulen els argentins en les seves visites al Brasil a les eliminatòries sud-americanes. En els únics tres duels que han disputat, el balanç és de dos triomfs brasilers i un empat.         

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut