Ter Stegen:

Ter Stegen: "La pressió és bona, m'agrada moltíssim"

El porter blaugrana ha parlat sobre els seus inicis com a porter i com va ser la seva arribada al club culer

Marc-André ter Stegen sempre ha demostrat ser un porter amb una gran personalitat i confiança en si mateix. "La pressió és bona, és una cosa que m'agrada moltíssim", ha destacat el porter blaugrana, en unes declaracions per a Barça TV, i ha afegit: "M'agrada jugar tant fora de casa com al nostre estadi". "Si et poses nerviós no trobes la solució. Cal pensar les coses, pensar-ho tot dues vegades, perquè sempre es pot millorar", ha assegurat el porter.

Sobre el vestidor, Ter Stegen ha destacat: "Tot l'equip està molt unit, tots estem pendents que els companys estiguin còmodes". "Així el futbol és més fàcil, quan tots s'entenen sense paraules", ha afegit. Quant als seus inicis al Club, l'alemany ha esmentat: "Rakitic em va ajudar molt, quan no entenia quelcom l’hi preguntava, em va facilitar molt l'adaptació. També Rafinha i Sergi Roberto, que parlen anglès, m'han ajudat molt. Però ara ja tot és més fàcil".

Pel que fa al seu fitxatge, Ter Stegen ha explicat: "El Barça sempre busca jugadors que es poden adaptar fàcilment a l'equip, i suposo que per això em van fitxar. Van veure alguna cosa en mi amb semblança a l'estil Barça, un estil que sempre m'ha agradat molt”.

L'alemany és conscient de la dificultat que requereix el seu lloc, i ha comentat: "Per a un porter la comunicació amb els companys és vital, pots ajudar els jugadors ja que des de la porteria ho veus gairebé tot". "Els meus inicis? Tenia uns 14 anys i a mi m'agradava jugar de porter, tirar-me a terra... Jo era davanter, però es va lesionar el porter i m’hi vaig posar jo, i ho vaig fer bé ", ha explicat.

En ser preguntat per les seves manies, el porter ha parlat dels seus guants: "Cada partit utilitzo guants nous, amb els quals segueixo entrenant-me fins al pròxim partit". També ha tingut bones paraules per als seus companys de posició, i ha assegurat: "Jordi Masip és una persona molt lleial, sempre vol millorar i és un gran porter, igual que Cillessen, que s'està adaptant bé i l’intento ajudar amb això".

Finalment, l'alemany ha parlat de com li agradaria que el recordessin al Club, assegurant que per a ell el més important és "ser recordat per guanyar molts títols amb l'equip". Està clar que el porter blaugrana va camí d’aconseguir-ho, i és que Ter Stegen suma ja un total de 8 títols amb el FC Barcelona en poc més de dos anys.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut