AC Milan - FC Barcelona: Bon Barça tot i la derrota final (1-0)

AC Milan - FC Barcelona: Bon Barça tot i la derrota final (1-0)

El conjunt d’Ernesto Valverde ha merescut molt més en el tercer i últim amistós de la gira, que ha acabat perdent en l’última acció del partit amb un gol d’André Silva

Final cruel per al Barça als Estats Units. L’equip d’Ernesto Valverde ha perdut el tercer amistós de la gira per 1-0 contra l’AC Milan al Levi’s Stadium de Santa Clara tot i ser netament superior al conjunt italià. El futbol i les ocasions les ha posat el Barça però la mala fortuna de cara a porteria ha acabat condemnant als culers en l’última acció del partit, quan André Silva ha fet el gol de la victòria ‘rossonera’.

D’aquesta manera, el FC Barcelona, últim campió de la International Champions Cup, torna a casa havent assolit un triomf als penals contra el Tottenham i dues derrotes contra els seus rivals italians. Malgrat els resultats, les sensacions ofertes pel Barça durant els 270 minuts de la gira han estat força positives, comptant que molts dels seus jugadors clau no eren a territori nord-americà.

S’estrenen Alcácer i Ter Stegen

Ernesto Valverde ha optat per alinear un onze gairebé idèntic al dels dos primers partits de pretemporada contra el Tottenham i l’AS Roma. Respecte l’últim partit, només Paco Alcácer, amb molèsties durant bona part de la gira, s’ha colat en l’equip inicial en detriment d’Aleix Vidal, nou jugador del Sevilla

El Barça ha carburat des de bon inici, gaudint d’ocasions força clares durant el primer temps mitjançant Munir, Arthur -gairebé emula el gol del primer amistós- i Malcom, que ha enviat una pilota al pal. A la mitja part, 0-0.

Condemna final

De cara al segon temps Valverde ha introduït dos canvis: Ter Stegen i Riqui Puig per Cillessen i Alcácer. D’aquesta manera, el porter alemany disputava els seus primers minuts aquesta pretemporada. Ha tingut poca feina perquè el Barça seguia dominant i mereixent un gol que no ha arribat de forma gairebé miraculosa. La més clara de les ocasions del Barça l’ha tingut Riqui Puig després d’una gran jugada per banda de Semedo.

Els 51.931 espectadors reunits al Levi’s Stadium es fregaven les mans per una possible tanda de penals quan André Silva ha decantat la balança en l’última acció del partit. Efectivitat màxima per a l’AC Milan i un final massa cruel per a un bon Barça.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut