Luis Enrique: “Ens enfrontem a un equip amb una filosofia semblant a la nostra”

Luis Enrique: “Ens enfrontem a un equip amb una filosofia semblant a la nostra”

El tècnic asturià ha destacat la identitat de la UD Las Palmas de jugar a través de la pilota i la dificultat de guanyar la possessió als canaris

El FC Barcelona rebrà aquest dissabte al Camp Nou la UD Las Palmas (16.15 hores), en el duel corresponent a la 18a jornada de Lliga. Els culers intentaran aconseguir la primera victòria al campionat de Lliga d’aquest 2017 davant el conjunt de Quique Setién. “Ens enfrontem a un equip amb una filosofia semblant a la nostra, un equip que vol jugar la pilota”, ha destacat Luis Enrique Martínez.

A continuació, repassem les declaracions més destacades de la roda de premsa del tècnic asturià:

  • "Ens enfrontem a un dels equips de la Lliga amb una filosofia i identitat semblant a la nostra. Volen estructurar a través de la pilota, i a través d’aquesta crear superioritat, crear ocasions. És un dels equips més divertits per veure com a aficionat”.
  • “És un partit important per començar a casa amb una bona ratxa, començar a sumar punts. El rival ens crearà dificultats en utilitzar la possessió de la pilota per generar problemes”.
  • “Els 100 gols de Luis Suárez? Són números a l'abast de molt pocs jugadors en l’àmbit mundial, els que vam apostar per ell no ens vam equivocar. Tant pel seu futbol com pel seu comportament com a persona”.
  • “Ens hem assabentat del rival de Copa durant l'entrenament. Anoeta no és el camp on més sort hem tingut, serà una eliminatòria difícil. La Reial Societat és un dels equips que més bon futbol fan gràcies a un gran treball d'Eusebio. Serà una eliminatòria apassionant. Res a veure amb els partits de Lliga, però amb dificultats afegides”.
  • Messi gairebé no necessita ni entrenar els llançaments de falta. Els marca des de qualsevol angle, qualsevol alçada, qualsevol costat... És una faceta més de tot el seu repertori”.
  • Setién és un entrenador amb bon gust per la pilota, amb intenció de créixer amb ella. Aposta pel joc associatiu per, així, poder generar ocasions de superioritat”.
  • “L'objectiu és ser millors que l'adversari, i a través de ser superiors i generar ocasions volem arribar al resultat.  El dia que es produeix tot és el camí que volem seguir, com va succeir davant l’Athletic”.
  • “Prefereixo tenir el màxim nombre de jugadors disponibles que puguin jugar, i més amb el calendari del Barça. Tenir una plantilla àmplia que et permeti rotar et permet arribar millor al tram important de la temporada”.
  • “La superioritat cal demostrar-la en el terreny de joc, estem en una situació en què tenim la necessitat de vèncer”.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut