El resum del Barça-Tottenham

El primer amistós de la gira americana ha deixat bones sensacions a Can Barça. L’estrena dels tres nous fitxatges ha deixat un golàs impressionant d’un d’ells!

L’estrena del Barça a la International Champions Cup ha servit per veure moltes cares noves. Els tres nous fitxatges culers, Lenglet, Arthur, que ha ampliat distàncies al marcador després de la primera diana de Munir, i Malcom. I fins a deu jugadors del filial.

Els homes de Valverde han realitzat una gran primera meitat i l’entrenador de Viandar de la Vera ha volgut repartir minuts entre els joves que s'han desplaçat a la gira durant els segons 45 minuts. Tots plegats han contribuït perquè el Barça aconseguís la primera victòria de la gira americana a la tanda de penals. Perquè després dels 90 minuts reglamentaris el resultat ha acabat 2-2.

En el vídeo següent pots gaudir de les millors accions del partit, de l’estrena dels tres flagrants fitxatges del Barça, dels gols culers, de la tanda de penals i de les aturades de Cillessen. No te’l perdis!