Gerard Piqué: “Estem bé i confiats en guanyar la Supercopa”

Gerard Piqué: “Estem bé i confiats en guanyar la Supercopa”

Per al central blaugrana, jugar contra el Madrid “sempre és especial” i ha assegurat que “demà no es decidirà la Supercopa”

Gerard Piqué ha comparegut aquest dissabte en roda de premsa en la prèvia de l’anada de la Supercopa d’Espanya contra el Reial Madrid. El defensa blaugrana ha assegurat que l’equip “està bé i confiat en guanyar la Supercopa”, a més de reconèixer que un Clàssic contra el Madrid “sempre és especial”.

Sobre l’actual situació dels dos equips, Piqué ha assenyalat que “quan hi ha un rival que guanya més que tu li has de donar la volta a la situació”. Per al català, l’equip ha demostrat que és capaç de fer-ho durant els últims anys, i ha assegurat que la clau per arribar a la victòria serà el treball i “fer un gran partit”. En aquest sentit, el ‘3’ ha insistit en el fet que l’equip està bé, com demostren les quatre victòries de la pretemporada, i que dins del vestidor “hi ha confiança en guanyar la Supercopa”.

Piqué també s’ha referit al capítol d’altes i baixes. Per al central, el Club “no ha perdut poder de seducció”, i ha afegit que “si es poden incorporar jugadors millor, perquè hi haurà més nivell a la plantilla”. El defensa blaugrana també s’ha pronunciat sobre la sortida de Neymar Jr del Club, un fet que ha de servir per “fer-nos més forts com a equip”, ha sentenciat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut