Ernesto Valverde: “Haurem de donar el millor de nosaltres, seran dos partits forts”

Ernesto Valverde: “Haurem de donar el millor de nosaltres, seran dos partits forts”

El tècnic blaugrana ha assegurat que l’equip “es troba centrat en el partit d’aquest diumenge” i ha destacat l’exigència que sempre suposa disputar un Clàssic

Ernesto Valverde debutarà aquest diumenge en partit oficial com a tècnic del FC Barcelona i ho farà al Camp Nou, davant l’afició culer. Un debut davant el Reial Madrid en el partit d’anada de la Supercopa d’Espanya (22.00 hores). El tècnic blaugrana, però, té les idees clares de cara al primer Clàssic oficial del curs: “El partit amistós disputat durant la gira és una referència però no absoluta, ja que ara és diferent, ens estem jugant un títol i ells també volen guanyar”.

“Haurem de donar el millor de nosaltres per guanyar, seran dos partits forts”, ha afirmat Ernesto Valverde en referència a la Supercopa d’Espanya que es disputarà a doble partit contra el conjunt blanc. En ser preguntat per la manera com afronta la plantilla aquest duel, l’entrenador del Barça ha assegurat que estan pensant únicament en el duel d’aquest diumenge: “Estem centrats en el partit, es parli més o menys del duel nosaltres només pensem en això”.

El preparador blaugrana també ha destacat l’estat en què Leo Messi arriba a la primera gran cita del curs 2017/18: “El veig molt bé, centrat i està fent una gran pretemporada des de tots els punts de vista. Esperem el millor d’ell per a demà”. Ernesto Valverde té clar com li agradaria que fos el seu equip: “Ens agradaria ser un equip que enganxi la gent i que tingués una continuïtat en el joc amb la idea clara de manar en el partit amb la pilota i sense”.

Ernesto Valverde també ha tingut paraules per al Reial Madrid, del qual ha destacat el seu potencial, tot i la baixa de Modric, per al duel del Camp Nou: “Sabem el potencial dels jugadors del Madrid i que tenen bons recanvis. Venen de guanyar la Supercopa d’Europa fent un bon partit, però ens hem de preocupar de nosaltres”.  

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut