El Camp Nou vibra amb la presentació dels jugadors del FC Barcelona

El Camp Nou vibra amb la presentació dels jugadors del FC Barcelona

Els aficionats presents a l’Estadi han viscut la presentació prèvia al Trofeu Joan Gamper amb molta expectació

En els minuts previs a l’inici del Trofeu Joan Gamper han estat marcats per l’emotivitat i l’alegria. I és que els aficionats culers han animat als jugadors d’Ernesto Valverde a mesura que trepitjaven la gespa de l’Estadi. Una vegada han saltat tots els jugadors, inclosos l’staff tècnic, ha estat el torn dels fitxatges per aquesta temporada 2017/18. Finalment, han estat els capitans del Barça els darrers en saludar l’afició culer. Una barreja de sentiments quan ha saltat el Chapecoense, enmig d’una gran ovació i samba. Una presentació que ha anat a càrrec de Carles Vich, fill de l’enyorat Manel Vich.

Ernesto Valverde, en els minuts previs al seu debut al Camp Nou, ha tingut paraules per al conjunt brasiler: “És un honor rebre al Chapecoense per tot el que ha patit, conten amb tota la nostra solidaritat”. El tècnic blaugrana també ha parlat dels objectius de la temporada. “Comencem una nova temporada i un nou repte que esperem que sigui apassionant. Sabem que contarem amb la vostra ajuda i que entre tots podrem obtenir els objectiu”, ha assegurat Valverde.

Finalment, el capità Andrés Iniesta també s’ha volgut referir al conjunt brasiler: “Avui és un dia especial, ens fa molt feliços que estigueu aquí i esperem que sigui inolvidable”, al mateix temps que ha donat la benvinguda a les noves incorporacions del primer equip. També s’ha dirigit a l’afició: “Aquest any volem tornar a guanyar-ho tot i necessitarem el vostre suport”. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut