El Barça visita de nou el Coliseum Alfonso Pérez

El Barça visita de nou el Coliseum Alfonso Pérez

El Getafe, que ha retornat a la màxima categoria de la mà de José Bordalás, presenta 13 novetats respecte la temporada passada, amb les baixes d’homes importants per a l’entitat com el Cata Díaz i Alejandro Faurlin

El FC Barcelona s’enfrontarà contra Getafe en la quarta jornada de Lliga 2017/18. L’equip barcelonista, que encapçala la taula de classificació, buscarà la quarta victòria consecutiva en la competició domèstica davant el conjunt de José Bordalás el dissabte 16, al Coliseum Alfonso Pérez (16.15h). Fins ara, els 12 enfrontaments disputats entre els madrilenys i el Barça a la Lliga han acabat amb vuit victòries blaugranes, dues derrotes i dos empats.

Com arriba el Getafe

El Getafe arriba amb confiança, amb quatre punts al caseller de la classificació i després del triomf en el derbi disputat contra el Leganés.

Al Getafe hi predomina la disciplina tàctica d’un col·lectiu treballat, que té al seu favor la velocitat a les bandes. La clau del conjunt de Bordalás, però, es basa en jugadors contrastats amb experiència a la Lliga. Però a la veterania s’uneix la joventut de reforços com Amath N’Diaye o Mauro Arambarri.

Els reforços

Amb el retorn a la màxima categoria després de superar els play-off d’ascens a Primera –i només un any després de baixar-, el Getafe ha realitzat 13 incorporacions respecte la temporada passada, a banda de les quatre adquisicions de jugadors que van actuar a Segona en qualitat de cedits. Els canvis, però, no modifiquen la idea de joc.

En la porteria, Filip Manojlovic i Emiliano Martínez són la competència d’un Vicente Guaita que sembla tenir la confiança de l’entrenador en aquest inici de competició. D’altra banda, en defensa, on la baixa més sonada ha estat la del Cata Díaz, un històric futbolista de l’entitat, s’han realitzat quatre incorporacions: la del central Bruno i la dels laterals Djené, Mathías Olivera i Antunes.

Molts dels reforços ja coneixen la Lliga. Al mig del camp Fayçal Fajr i Markel Bergara complementaran al capità Mehdi Lacen, Sergio Mora i Portillo. A més, el Getafe s'ha fet amb els serveis de Gaku Shibasaki, un futbolista de molta qualitat, i del migcampista Mauro Arambarri, per intentar fer oblidar la baixa de Faurlin. Finalment, en atac també hi ha modificacions. En aquest cas, les bandes seran per a Dani Pacheco i Jefferson Montero, el darrer futbolista en arribar al Getafe, així com per Álvaro Jímenez y Amath N’Diaye, qui tindrà el gol en el punt de mira, reforçant la tasca golejadora de Jorge Molina, Ángel Rodríguez i Chuli.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut