Piqué: “A través del respecte i el diàleg ens podem entendre tots”

Piqué: “A través del respecte i el diàleg ens podem entendre tots”

El central català ha comparegut davant els mitjans en la concentració de la selecció espanyola per parlar de la situació que viu Catalunya i el seu compromís amb la selecció

Gerard Piqué ha parlat aquest dimecres davant els mitjans durant la seva concentració amb la selecció espanyola. Després que el central català s’expressés en la zona mixta del Camp Nou el passat diumenge i deixés entreveure que podria deixar la selecció, Piqué ha reforçat el seu compromís amb la selecció assegurant que s’hi queda: “És impossible posar en dubte el meu compromís. Porto molts anys aquí i considero això una família. És una de les grans raons per les quals estic aquí. Em dol que es dubti del meu compromís”, ha explicat el central català, que alhora ha dit que “intentarà ajudar al màxim a la selecció al terreny de joc” com ho ha fet sempre.

“Sé que hi ha gent que em xiularà, però vull donar la volta a la situació”, ha expressat Piqué després de la rebuda polèmica que va tenir el dilluns en el primer entrenament amb la selecció. I ha puntualitzat: “Vull solucionar aquest problema. L’entrenador i els jugadors han decidit que jo estigui aquí i intentaré ajudar en tot el que pugui”.

Piqué s’ha referit a la situació que viu Catalunya, sobretot, arran dels fets succeïts el passat diumenge, 1 d’octubre: “A través del respecte i el diàleg ens podem entendre tots. Estic convençut que hi ha molta gent a Espanya que està a favor que els catalans puguin votar. Estuc a favor que la gent pugui votar sí, no o en blanc. Hi ha un problema molt gran a Espanya o, hi ha diàleg o això anirà cada cop a més. Hi ha molta gent que s’està manifestant durant molts anys. El diàleg pot aconseguir-ho tot”. “Cadascú pot tenir les seves idees, jo respecto les altres i el que demano és respecte mutu”, ha sentenciat.

El ‘3’ blaugrana, a més, ha fet un símil del problema que hi ha actualment al país: “El diàleg apropa a les persones. Estem en un món que s’està radicalitzant tot. El que passa a Catalunya i Espanya és com el fill de 18 anys que vol marxar de casa, se sent que el tracten de forma que no s’ajusta a la realitat i o parles amb ell, o el fill se te’n va”, ha sentenciat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut