Quatre del filial per viatjar a Múrcia

Quatre del filial per viatjar a Múrcia

El tècnic blaugrana ha convocat un total de 16 jugadors, en què destaca la inclusió d’Ortolá, Cucurella, Aleñá i Arnáiz del Barça B

Tot a punt per començar la defensa del títol de Copa davant el Múrcia (dimarts, 21.30 hores). El vigent campió visita la Nueva Condomina nou anys després del darrer duel (la temporada 2007/08) per disputar el primer partit de la competició copera de la temporada, en el matx corresponent a l’anada dels setzens de final. Els culers intentaran guanyar la Copa del Rei per quart any consecutiu i continuar augmentant el palmarès blaugrana. 

Per a aquest partit, Ernesto Valverde no podrà comptar amb els lesionats Aleix Vidal (amb unes molèsties al turmell dret intervingut el passat mes de febrer) i Arda (se li han reproduït les molèsties al turmell esquerre produïdes amb la selecció de Turquia).A més Jordi Alba, Rafinha i Dembélé continuen recuperant-se de les seves respectives lesions. També cal destacar que el tècnic blaugrana ha donat descans fins dimecres a set jugadors del primer equip: Ter Stegen, Umtiti, Sergio, Iniesta, Paulinho, Messi i Luis Suárez.

 Així doncs, la llista de 16 convocats per viatjar a Múrcia (davant de rivals de Segona B només hi pot haver cinc jugadors a la banqueta) és: Cillessen, Ortolá (31), Semedo, Piqué, Rakitic, Denis, Mascherano, Deulofeu, Paco Alcácer, Digne, Sergi Roberto, André Gomes, Vermaelen, Aleñá (26), Cucurella (36) i Jose Arnáiz (37). 

Darrera sessió abans de l’estrena a la Copa

Els jugadors disponibles del primer equip (sense els set esmentats amb permís del tècnic) s’han exercitat a aquest dilluns al camp Tito Vilanova de la Ciutat Esportiva Joan Gamper en la que ha estat la darrera sessió abans de viatjar a Múrcia. A més, Jordi Alba ha fet treball de recuperació sobre la gespa per primer cop després de la lesió que va patir dimarts a l’entrenament, en una sessió en la que també han participat els jugadors del Barça B Ortolá, Cucurella, Oriol Busquets, Aleñá, Vitinho, Carles Pérez i Arnáiz. L’expedició blaugrana viatjarà dimarts al matí en direcció a la Nueva Condomina, on l’espera un rival motivat que intentarà posar les coses difícils als de Valverde. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut