La convocatòria per rebre el Múrcia

La convocatòria per rebre el Múrcia

Sergi Roberto rep l’alta mèdica i és una de les novetats d’una llista en el qual hi ha fins a cinc jugadors del filial

Aquest dimarts a la tarda Ernesto Valverde ha fet pública la llista dels jugadors convocats que afrontaran la tornada dels setzens de la Copa del Rei davant el Murcia al Camp Nou (19.30 hores, beIN Sports). Els blaugranes parteixen amb un bon avantatge de l’anada a la Nueva Condomina, on van guanyar per 0-3. Valverde que ha donat descans als jugadors Ter Stegen, Rakitic, Sergio, Iniesta, Suárez, Messi, Jordi Alba i Umtiti ha decidit completar la convocatòria amb cinc jugadors del filial. Sergi Roberto és una de les novetats també a la llista després de recuperar-se de la seva lesió.

D’aquesta manera, la llista per disputar el partit davant el Múrcia és la següent: Cillessen, Semedo, Piqué, Denis Suárez, Paulinho, Deulofeu, Alcácer, Digne, S. Roberto, Aleix Vidal, Vermaelen, Ortolá (31), Aleñá (26), O.Busquets (30), Jose Arnaiz (37) i David Costas (39).

Abans de fer pública la llista i posterior a la roda de premsa prèvia Valverde ha dirigit una sessió d’entrenament a la Ciutat Esportiva en els quals ha comptat amb els disponibles del primer equip al Camp Tito Vilanova i nou jugadors del filial: Palencia, Aleñá, David Costas, Jose Arnaiz, O.Busquets, Vitinho, C.Pérez, Abel Ruiz i A.Ortolá. Una sessió on s’ha pogut veure també a Dembélé sobre la gespa del camp Tito Vilanova on continua amb el seu procés de recuperació.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut