Ivan Rakitic:

Ivan Rakitic: "Serà un partit bonic davant un dels millors d'Europa"

A més, el migcampista croat s'ha desfet en elogis cap al capità de la Juventus, assegurant que "tot el que li ha donat Buffon al futbol és molt gran"

Ivan Rakitic ha parlat abans del duel al Juventus Stadium, on els blaugrana s'enfrontaran a la Juventus de Torí en el cinquè partit de la fase de grups de la Lliga de Campions. "Volem guanyar per afrontar amb tranquil·litat el que ve després, serà un partit bonic davant un dels millors equips d'Europa".

Pel que fa als precedents, Rakitic s'ha mostrat clar assegurant: "Cal ser realistes, ells es van merèixer la victòria l'any passat igual que nosaltres la vam merèixer fa uns mesos". El migcampista croat ha afegit: "Volem jugar i competir en aquesta competició que tant ens agrada, fer un bon partit i anar a guanyar-lo. La Juventus l'any passat va estar a punt de guanyar la Champions, són un gran equip, un dels millors d'Europa. Volem portar el pes del partit, tenir el control d'un matx que serà dur. Haurem de tenir molta paciència, juguem contra un equip amb molta experiència i que sap portar aquests partits".

També ha parlat sobre Messi, explicant: "Veig a Leo com sempre, l'afecte que té aquí de l'afició, la directiva i del vestuari ho sap molt bé. Messi és part de l'escut i ha d'estar aquí i confio que estarà aquí per sempre. Tota la seva trajectòria marca molt el que significa per al Barça. Jo el que vull és jugar amb ell, queda molt viatge per fer junts "

"Cediria el meu lloc al Mundial perquè vagi Buffon, és molt gran"

A més, s'ha desfet en elogis cap a Buffon, el capità de la Juventus: "Jo no li puc ensenyar res a Buffon, tot el que li ha donat al futbol és molt gran, és un plaer demà poder competir contra ell. Cediria el meu lloc al Mundial perquè vagi Buffon, quan el veus plorar et donen ganes de posar-te a plorar al seu costat. No es pot acomiadar així un jugador com ell".

Finalment, Rakitic ha recalcat: "Aspirem a tot, volem estar al capdamunt al final de temporada. Per a tots els futbolistes la Champions és diferent, la vols guanyar més i més vegades. És una pressió positiva", ha conclòs.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut