La llista de convocats per rebre el Llevant

La llista de convocats per rebre el Llevant

Ernesto Valverde ha fet pública la llista dels 18 convocats per afrontar el partit davant el Llevant al Camp Nou en el retorn de la competició domèstica per l’aturada de festes de Nadal

Ernesto Valverde ha fet pública la convocatòria per afrontar el duel d’aquest diumenge al Camp Nou (16.15 hores) contra el Llevant. Una convocatòria en la qual el tècnic blaugrana no pot comptar amb els lesionats Paco Alcácer i Umtiti ni Arda Turan, amb un procés febril. També queden fora de la convocatòria els descartats Rafinha, Deulofeu, Aleix Vidal i Sergio, que no pot jugar per acumulació de targetes.

D’aquesta manera, la convocatòria per disputar el partit davant el Llevant és la següent: Ter Stegen, N. Semedo, Piqué, I. Rakitic, Denis Suárez, A. Iniesta, Suárez, Messi, O. Dembélé, Cillessen, Mascherano, Paulinho, Jordi Alba, Digne, S. Roberto, André Gomes, Vermaelen i Jose Arnaiz (37).

Abans de conèixer la convocatòria, els blaugranes han fet la darrera sessió d’entrenament abans d’afrontar el primer partit de l’any de Lliga al Camp Nou. Una sessió en què Valverde també ha comptat amb Varo i Jose Arnaiz del Barça B. Per la seva part, Arda Turan no s’ha exercitat a causa d’un procés febril. Denis Suárez ha estat felicitat pels seus companys ja que avui és el seu aniversari. 

Aquest diumenge podria suposar el retorn de Dembélé al Camp Nou després de superar la seva lesió i que disputés alguns minuts en el partit de Copa contra el Celta:

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut