El resum de la classificació del FC Barcelona per a la final de la Copa del Rei (0-2)

Els blaugranes s'imposen amb un gol de Coutinho, que marca el seu primer gol amb la samarreta blaugrana, i un altre d'Ivan Rakitic per certificar la cinquena final consecutiva en la competició del KO en el debut de Yerry Mina amb el Barça

El FC Barcelona ha demostrat una vegada més que vol sumar la quarta Copa del Rei consecutiva. En el duel de tornada de les semifinals de Copa del Rei a Mestalla els homes d’Ernesto Valverde han superat per 0-2 el València amb gols de Philippe Coutinho i Ivan Rakitic, tots dos a la segona meitat.

El partit ha començat amb ocasions per tots dos conjunts, però entre les defenses i els porters el duel ha marxat amb empat a zero al descans. A la represa, però, els blaugranes han disposat de les millors ocasions de gol. I així ho han demostrat avançant-se amb la primera diana de Coutinho amb el Barça, en aprofitar una gran passada de Luis Suárez després d’una bona acció individual de l’uruguaià.

Els culers han seguit buscant un altre gol que els donés més tranquil·litat i certifiqués una nova final de Copa del Rei, la cinquena de forma consecutiva. I així ha estat. Rakitic ha culminat una nova assistència de Suárez per definir a la perfecció i situar el definitiu 0-2 (0-3 en el global de l’eliminatòria. Alhora, Yerry Mina ha disputat els primers minuts amb la samarreta blaugrana. No et perdis les millors accions i els gols del partit que dona al Barça una nova final!