Les estrenes golejadores dels cracs brasilers del FC Barcelona

Les estrenes golejadores dels cracs brasilers del FC Barcelona

Philippe Coutinho s’uneix a la llista golejadora d’astres brasilers amb el Barça com Romário, Ronaldo, Rivaldo, Ronaldinho i Neymar Jr

Coutinho ja goleja amb la samarreta del FC Barcelona. El crac brasiler va veure porteria davant el València a Mestalla durant la tornada de semifinals de la Copa del Rei. Un gol importantíssim de cara a la classificació per a la cinquena final de Copa consecutiva i en un escenari sempre complicat. La diana va arribar en el cinquè partit que ha disputat amb el FC Barcelona després dels jugats davant l’Espanyol –a la Copa i la Lliga–, l’Alabès i el València.

Va ser la diana que servia per obrir el marcador a Mestalla al minut 49 en aprofitar una bona passada de Luis Suárez després d’una gran acció individual del crac uruguaià. La rematada de Philippe Coutinho a l’interior de l’àrea acabaria superant Jaume Doménech per situar el 0-1 i apropar els blaugranes a una nova final de la Copa del Rei, la cinquena de manera consecutiva.

Una llista de pes

Amb el gol d’aquest dijous davant el València, Coutinho és l’últim que se suma a la llista dels cracs brasilers del FC Barcelona. Romário va veure porteria de seguida el dia del seu debut realitzant, ni més ni menys, que un hat-trick al Camp Nou davant la Reial Societat. Una espectacular carta de presentació de les tardes de glòria que acabaria donant al Camp Nou. Tres anys més tard, Ronaldo va entrar gairebé amb la mateixa força a l’Estadi fent un doblet brillant davant l’Atlètic de Madrid en la golejada per 5-2 que va servir per guanyar el primer títol de blaugrana.

Rivaldo, el curs següent, es va estrenar davant la Reial Societat a la Lliga amb un doblet en el triomf per 3-0. Una estrena golejadora gairebé calcada a la de Romário, tot i que l’11 blaugrana ja havia jugat dos partits abans. Ronaldinho va impregnar de la seva màgia el Camp Nou el dia del seu debut amb un esplèndid golàs davant el Sevilla en la famosa nit del gaspatxo, un partit jugat a les 00.05 h a l’Estadi que va acabar amb 1-1. Quant a Neymar Jr, es va estrenar a la Supercopa d’Espanya davant l’Atlètic de Madrid en l’anada al Vicente Calderón. El seu gol va significar l’empat i va servir perquè els blaugranes aixequessin el títol de campions en fer valer el seu gol a la tornada al Camp Nou (0-0).

No et perdis l’estrena golejadora dels brasilers del Barça i reviu els seus golassos.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut