El FC Barcelona iguala el rècord blaugrana de 31 jornades consecutives sense perdre

El FC Barcelona iguala el rècord blaugrana de 31 jornades consecutives sense perdre

Ho ha fet aquest dissabte a Ipurua després del 0-2 contra l’Eibar, resultat que permet atrapar el rècord que va assolir Guardiola la temporada 2010/11

Ja ho tenen. El FC Barcelona ha aconseguit el que semblava difícil i ha igualat el rècord històric del Club de jornades consecutives sense perdre a la Lliga. Perquè, després de la victòria contra l’Eibar a Ipurua (0-2), els blaugranes acumulen 31 jornades seguides de Lliga invictes. Un rècord que, fins ara, només es trobava en mans del Barça de Guardiola, la temporada 2010/11, quan va mantenir-se invicte entre la jornada 3 i la 33.

Per aconseguir-ho, Ernesto Valverde ha compartit mèrit amb Luis Enrique, ja que la ratxa actual va començar la jornada 32 del curs passat (2016/17), amb una victòria davant la Reial Societat, després que els barcelonistes perdessin a domicili davant del Màlaga (2-0). Set jornades que se sumen a les 24 d’aquest curs.

En total, han estat 26 victòries i 5 empats. La ratxa de Guardiola és de 27 victòries i 4 empats. Un cop ha estat igualat el rècord de 31 jornades sense perdre, ara els de Valverde tenen l’opció de superar-lo i escriure a les pàgines de la història del Club contra el Girona (24/02, 20.45 h, Camp Nou).

A set de la història

Tot i aconseguir igualar aquest rècord blaugrana, els barcelonins encara tenen al davant el rècord històric d’imbatibilitat d’equips de Primera Divisió, actualment en mans de la Reial Societat. Els donostiarres entrenats per Ormaetxea es van mantenir invictes durant 38 jornades, entre la temporada 1978/79 (sis partits) i la 1979/80 (durant 32 jornades més).

Així doncs, per igualar aquesta xifra els de Valverde hauran de guanyar o empatar contra el Girona, el Las Palmas, l’Atlètic de Madrid, el Màlaga, l’Athletic Club, el Sevilla i el Leganés. Difícil, però no impossible per a aquest Barça.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut