El resum de l’empat contra el Getafe

El resum de l’empat contra el Getafe

Les millors accions del duel contra el conjunt madrileny que permet als blaugranes sumar un punt després de disposar de diverses ocasions per avançar-se en el marcador

El FC Barcelona no ha pogut sumar els tres punts en el duel contra el Getafe. Els homes d’Ernesto Valverde han disposat de diverses ocasions de gol per estrenar el marcador, però els blaugranes no han estat encertats de cara a porteria. Un duel en què Yerry Mina ha debutat en la Lliga i com a titular amb la samarreta barcelonista en el seu primer partit en el Camp Nou. Luis Suárez ha estat l’home més actiu en atac, juntament amb Leo Messi i Jordi Alba.

Tot i les ocasions, el Barça s’ha trobat amb un Getafe molt ordenat que aconseguia allargar el 0-0 a mesura que avançava el partit. Dembélé ha reaparegut després de superar la seva lesió i ha disputat la última mitja hora del duel. En els darrers minuts de l’enfrontament els culers han tingut diverses oportunitats per avançar-se, però sense fortuna. En aquest vídeo gaudeix amb les accions més destacades del partit!

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut