El resum de l’empat a Las Palmas

Els blaugranes han empatat a l’Estadio Gran Canaria en un matx en què Leo Messi ha avançat als barcelonistes amb un gran gol de falta i Calleri ha igualat de nou el matx des del punt de penal

El Barça ha empatat en la seva visita a l’Estadio de Gran Canaria contra la UD Las Palmas (1-1). Un duel en què els blaugranes han dominat els primers compassos del matx amb ocasions clares per avançar-se en el marcador. Al minut 20, la màgia de Leo Messi ha suposat l’empat en un gran llançament de falta directe. Amb aquest avantatge mínim el duel ha marxat a vestidors.

A la represa, un penal assenyalat a favor del Las Palmas ha estat transformat per Calleri al minut 48. Els blaugranes han buscat el gol per capgirar el resultat, però sense fortuna de cara a porteria. Un empat que permet als d’Ernesto Valverde arribar als 33 partits de Lliga sense conèixer la derrota.