Màlaga CF – FC Barcelona: Victòria d’ofici a La Rosaleda (0-2)

Màlaga CF – FC Barcelona: Victòria d’ofici a La Rosaleda (0-2)

Els de Valverde sumen tres punts importants per continuar líders gràcies als gols de Luis Suárez i Coutinho i encadenen 35 jornades sense conèixer la derrota

Tres punts clau per continuar al capdavant de la Lliga i mantenir-se una jornada més sense conèixer la derrota. El Barça ha tancat la visita a La Rosaleda amb un triomf per 0-2 en un duel que ha tingut dues parts diferenciades. Al primer temps hi ha hagut més accions de perill i els gols de Luis Suárez, que ha marcat per primera vegada al Màlaga, i Coutinho, en una acció fantàstica. A la segona meitat s’ha gaudit de menys ritme i i s’han vist escasses ocasions de perill per part dels dos conjunts.

El FC Barcelona ha saltat a la gespa de La Rosaleda molt concentrat, i així s’ha demostrat des dels primers compassos. I és que Luis Suárez ja ha avisat amb la primera aproximació clara de perill per als barcelonistes, en un xut potent que ha desviat a córner un efectiu Roberto Jiménez.

Dues dianes per fer justícia

El davanter uruguaià, però, no ha perdonat la segona aproximació ofensiva i ha definit a la perfecció amb una rematada de cap aprofitant una gran assistència de Jordi Alba des de la banda. D’aquesta manera, el crac uruguaià aconseguia marcar a tots el rivals de la Lliga amb què s’ha enfrontat fent el seu primer gol contra el conjunt andalús.

El Barça arribava amb comoditat a l’àrea de Roberto, i Dembélé ho ha aprofitat per fer un gran control, superar el seu defensa i enviar una gran assistència de gol a Coutinho. El brasiler no ha perdonat i ha conduït d’esperó la pilota al fons de la porteria. Un gol de fantasia que permetia als homes d’Ernesto Valverde obtenir una renda important abans del descans.

Ocasions sense fortuna

El Màlaga s’ha quedat amb un home menys després de l’expulsió per vermella directa de Samu García per una entrada sobre Jordi Alba. Els culers han tingut durant diversos minuts els moments més complicats del matx amb diverses arribades de perill per part del Màlaga. Els barcelonistes no s’han arronsat i han continuat buscant el gol. El Barça insistia a la porteria de Roberto, i Coutinho ha cercat el seu doblet particular amb una rematada dins l’àrea que ha aturat el porter malagueny.

La segona meitat ha donat pas a un partit amb domini de joc al mig camp i amb menys ritme. Amb poques ocasions en totes dues porteries, ha estat Dembélé qui ha protagonitzat l’ocasió més clara del Barça: un xut potent des de la frontal que Roberto ha aturat. Ernesto Valverde ha donat entrada a André Gomes, Digne i Aleix Vidal en substitució de Sergi Roberto, Jordi Alba i Dembélé, respectivament, pensant en el duel de Champions de dimecres al Camp Nou. I és que el Barça ha sumat la jornada 35 sense conèixer la derrota, però ara ja toca pensar en el partit de tornada dels vuitens de final de la Lliga de Campions contra el Chelsea.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut