Oblak i Ter Stegen, cara a cara

Oblak i Ter Stegen, cara a cara

Al Barça – Atlètic de Madrid (16.15 hores) s’enfrontaran els dos porters que menys gols encaixen de la Lliga

El partit entre el FC Barcelona i l’Atlètic de Madrid preveu un matx apassionant també a les porteries. Ter Stegen i Jan Oblak són els guardians de les dues xarxes de la Lliga que menys gols reben. Ajudats per dues defenses d’elit, tant el porter alemany con l’eslovè són els encarregats de guarir els pals dels dos màxims aspirants a aixecar el títol domèstic a final de temporada.

Tots dos han disputat els 26 partits de Lliga, sumant els 2.340 minuts que comptabilitza el campionat. A dia d’avui, Oblak lidera la classificació del Zamora (11 gols encaixats), i el porter blaugrana li trepitja els talons (13). A més, tots dos comparteixen marca de partits seguits sense rebre cap gol.

Tant l’internacional alemany com l’internacional per Eslovènia han aconseguit mantenir els seus dominis intactes en quatre partits de manera consecutiva: Ter Stegen ho va fer des de la jornada 15 fins a la 18, i Oblak ho va assolir de la 21 a la 25. Així mateix, els dos guardians de les xarxes presenten uns números molt similars en aturades, ja que l’exporter del Benfica n’ha fet 71 i el de Mönchengladbach, 69.

Ter Stegen, un més a l’inici dels atacs blaugrana

Tots dos tenen també incidència en el joc de creació de l’equip. En aquest camp, Ter Stegen és una peça clau en la sortida de pilota del conjunt blaugrana, ja que és el tercer porter que més passades dona de la Lliga -Adán i Rulli lideren l’apartat-; Oblak apareix en desena posició. Ter Stegen ha completat 494 passades en curt per 136 del porter de l’Atlètic, mentre que l’eslovè ha jugat en llarg 446 vegades, per 314 del porter del Barça.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut