Valverde:

Valverde: "L'últim partit contra el Sevilla és un avís per a nosaltres"

El tècnic del FC Barcelona reconeix que el recent 2-2 al Sánchez Pizjuán "és una referència clara" abans de la final de Copa d'aquest dissabte

Ernesto Valverde vol fugir dels triomfalismes. El tècnic del FC Barcelona ha avisat que cal afrontar la final de Copa d'aquest dissabte contra el Sevilla "sabent que es pot perdre, perquè si penses que només pots guanyar és quan pots estavellar-te". "Venim d'una situació en què la gent ens posava el cartell de favorits i ens vam quedar pel camí. Hem d'aprendre d'això", ha afegit, referint-se a l'eliminació contra l'AS Roma a la Lliga de Campions.

Ha alertat sobre les virtuts del Sevilla, contra el qual el FC Barcelona es va enfrontar fa 20 dies i va assolir un empat gairebé miraculós en un partit que anava perdent per 2-0 al minut 85. "L'últim partit contra ells és un avís per a nosaltres. Vam estar molt més a prop de la derrota que ells, i només al final vam poder redreçar la situació. Vam patir molt, aquell dia", ha explicat a la roda de premsa prèvia a l'últim entrenament abans de la final.

Haver patit aquell dia, però, pot tenir una lectura positiva, segons ha explicat Valverde. "És bo que patíssim aquell dia contra ells. Aquell partit és una referència clara. El Sevilla té bons jugadors, capaços de solucionar un duel en qualsevol moment", ha afirmat.

"És bo que patíssim contra el Sevilla"

Quant a la situació a la Lliga, en què l'equip només necessita tres punts per proclamar-se campió, ha declarat: "Tenim cinc match-balls i intentarem aprofitar-ne algun. Volem guanyar la Lliga com més aviat millor". Abans de la Lliga, però, toca la Copa. I aquí, a la competició del KO, només hi ha una oportunitat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut